İzmir'de Küçük bir Kamp Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gozdeucyildiz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,596

gozdeucyildiz

Ana Kamp
Yer
İzmir
Merhaba,
Ben kısa bir süre önce İzmirde küçük bir kamp grubu oluşturmaya karar verdim. Kamp yapmayı çok seviyorum, şimdi yavaş yavaş kendi ekipmanımı oluşturuyorum ve istediğim şey, kalabalık gruplara karışmak zorunda kalmadan birkaç kişilik bir grup oluşturup, işten güçten kalan haftasonu vs. zamanlarında bir-iki geceliğine İzmir civarında kamp yapmak.
Bu konuda ciddi istek duyan, kendi kamp ekipmanı olan deneyimli kişiler benimle iletişim kurarsa çok memnun olacağım.

Teşekkürler şimdiden.

Etiketler
selam.. bende izmir bölgesinden kamp programı araştırıyorum malzemeler yavaş yavaş hazır gibi kiz arkadismla beraber 2 kisiyiz eylul ayinda hafta sonunda dusunuyoruz iletisime gecelim.

Selam.
Ben, eşim ile beraber motosiklet ile uzun yol+kamp fazlası ile yaptım.Şimdi ailemize minik kızımız katıldığından motosikletli kampları biraz otomobilli kampa çevireceğiz.
Buradan haberleşebiliriz.

Merhabalar bizde okuldan(Dokuz Eylül Üniversitesi) arkadaşlarla sık sık kampa gideriz okulunda dağcılık kulubundeyız bozdağ planı ve eylül ortası gıbıde kaynaklara surekli gitmeye yine başlıcaz kaya tırmanışı için. Artı olarak dediğiniz gibi bir oluşum olursa bulunmak isterim zaman olduğunca.

Konuyu yeni farkettim.
:(

Kamp yapmayı düşünüyorsunuz ama ulaşımı nasıl sağlamayı planlıyorsunuz.?

* Araçtan inince hemen çadır kurmayı mı düşünüyorsunuz;

* Yoksa araçtan indikten sonra 2-3 saat kamp yükü ile yürüyerek kamp alanına ulaşmayı mı planlıyorsunuz.?

Ya da her ikisi mi.?

Ynt: İzmir'de Küçük bir Kamp Grubu

aslında çok zor birşey değil, tam olarak dağ başı kampını kastetmiyorum. daha ziyade etraftaki kamp alanlarında kamp yapmaktan bahsediyorum. ben kamp deneyimli bir insan değilim, o nedenle ilk etapta çok cesaret edemem ıssız yerlerde kamp yapmaya zaten.

Hımm.

Ya malzeme konusu.? Çanta - Çadır - Uyku Tulumu - Kamp Mutfağı.?

evet bunlar önemli. o nedenle kendi ekipmanı olan arkadaşlar lazım. çadır çanta tulum zaten zaruri. kamp mutfağı gerekli değil çünkü zaten merkeze yakın yerlerde olacağımız için.

kamp grubu konusunda ne yaptınız bir gelişme var mı?
İzmir'de bir çok grup var hafta sonu yürüyüş yapan.ay sonu hemen hemen hepsi sezonu açmış olur.onların etkinliklerine katılarak hem çevreyi tanımış hemde kamp grubu için arkadaşları görerek ve tanıyarak değerlendirme şansınız olur.

google'de "izmirdeki dağcılık kulupleri"yazıp arama yaptığınızda size yardımcı olacak ve rahatlıkla yürüyüşlerine katılabileceğiniz kulupler ilk sayfada çıkıyor.ben yazmayayım reklama girmesin:smiley:

legolas' Alıntı:
kamp grubu konusunda ne yaptınız bir gelişme var mı?
İzmir'de bir çok grup var hafta sonu yürüyüş yapan.ay sonu hemen hemen hepsi sezonu açmış olur.onların etkinliklerine katılarak hem çevreyi tanımış hemde kamp grubu için arkadaşları görerek ve tanıyarak değerlendirme şansınız olur.

gozdeucyildiz' Alıntı:
teşekkür ederim. ama günübirlik yürüyüşler de ilgimi çekmiyor. doğada konaklamayı seviyorum ben. sadece bunu yapabileceğim kafama uygun 2-3 kişi arıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR