İzmir'de Yakından CJ5 Görmek İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan izmirly_musty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,472
Ynt: İzmir'de Yakından CJ5 Görmek İstiyorum

Naturalist61' Alıntı:
Araç lpg de çalışacaksa %100 tüp beyinine bakınız.1 sene içerinsde beyin yiyiyor nerdeyse :smiley: buji bosch yada champion buji tavsiye ederim.Benzin deposu taktırmanızı önericem yada bi bidon besleyerek benzinde ayar yapıp tüpte kullanınız.Ateşleme unsurlarına dikkat edeniz (Meksefe,Mekse platin vs.). bunları başlangıc olarak size sunuyorum aracınızı motor durumunu bılmedıgım ıcın yorum yapamam bır deneyın düzelme olursa tamamdır olmazssa baska çareler bakarız :smiley:Saygılar

Üstadım teşekkürler. Müsait bir günde cj ler buluşması yapalım derim. Hem tanışır fikir alışverişi olur hem küçükte olsa bir doğa tırmanışı yaparız.
Çok isterim ben jeepimi sattım yaşımda küçüktür abilerim amcalarım sayılırsınız bir buluşma olursa tabiki orada bulunmak isterim yanınızda olmak ısterım kötü jeep alıp toplanması konusunda kıdemliyim :smiley: Sıfır 1977 cj5 binmiş babam var onda da o kıdemli yardımcı olmaya elimizden geldiğince çalışırız :smiley:

Naturalist61' Alıntı:
Araç lpg de çalışacaksa %100 tüp beyinine bakınız.1 sene içerinsde beyin yiyiyor nerdeyse :smiley: buji bosch yada champion buji tavsiye ederim.Benzin deposu taktırmanızı önericem yada bi bidon besleyerek benzinde ayar yapıp tüpte kullanınız.Ateşleme unsurlarına dikkat edeniz (Meksefe,Mekse platin vs.). bunları başlangıc olarak size sunuyorum aracınızı motor durumunu bılmedıgım ıcın yorum yapamam bır deneyın düzelme olursa tamamdır olmazssa baska çareler bakarız :smiley:Saygılar

Üstadım teşekkürler. Müsait bir günde cj ler buluşması yapalım derim. Hem tanışır fikir alışverişi olur hem küçükte olsa bir doğa tırmanışı yaparız.
Hayran kaldım şuan yaşam tarzınız jeepi kullanma amacınız tam da istediğim gibi müsait bir gününüzde eğer kabul ederseniz ziyaretinize gelmek isterim Buggy :smiley:

Etiketler

Hayran kaldım şuan yaşam tarzınız jeepi kullanma amacınız tam da istediğim gibi müsait bir gününüzde eğer kabul ederseniz ziyaretinize gelmek isterim Buggy :smiley:

Misafirlere her zaman kapımız açıktır, beklerim.

Yorumlar çok güzel ve samimi arkadaşlar bende şuanda şehir dışındayım yarın satış işlemleri yapılcak fakat cj5 yerine Kia Sorento 1994 2.2 dizel aldık biraz farklı olsun dedim en yakın zamanda sanırım kabul ederseniz güzel bir gezi yapabiliriz isterseniz teşekkürler . Resimleri kısa sürede eklerim :smiley:
545028_3200764297604_1220940628_32322543_656332470_n.jpg

Buggy' Alıntı:

Misafirlere her zaman kapımız açıktır, beklerim.
Çok teşekkur ederim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle :smiley: saygılar

izmirly_musty' Alıntı:
Yorumlar çok güzel ve samimi arkadaşlar bende şuanda şehir dışındayım yarın satış işlemleri yapılcak fakat cj5 yerine Kia Sorento 1994 2.2 dizel aldık biraz farklı olsun dedim en yakın zamanda sanırım kabul ederseniz güzel bir gezi yapabiliriz isterseniz teşekkürler . Resimleri kısa sürede eklerim :smiley:
545028_3200764297604_1220940628_32322543_656332470_n.jpg
Kardeşim hayırlı olsun "jeep willys cj " serileri için bi bağımlılık bir kanser durumu olması lazım bu ne şimdi diyebilirsin sitedeki arkadaşlarım bilir bu durumu.Zehir gibidir cj duygusu salgılandımı vücutu sarar atmak ımkansızdır bı gun satıp gıttsenız bıle fotoğrafını gördüğünüzde kalp atısınızı duyarsınız Neyse Babamın güzel bir sözü vardır "En iyi araç işini gören araçtır" diye.Yakıtı makul yeni başınıza masraf çıkartmıcak bir araç lazımdı 1994 model iyi bir seçim olmus.Ama ben bu aracı daha cok CJ7 serisine benzettim hard topu olsun kapı menteşeleri cam menteşeleri olsun değişik geldı.Plakayı 34 görüyorum benım dilim yandı üfleyerek size söyliyim bari alt takım kaporta cürüklerine dıkkat edın zehir varsa kazıyarak altına bakın çürük vs olmasın.Vizeli olması önemlidir biliyorsunuz eski araçlara zor vize yapıyorlar.Mtv sine dikkat etmıssınızdır umarım .2.2 motor dediğiniz 1-2 ton yükü çeker mi inanın bilmıyorum.Araç sizin hosunuza gittiyse problem yok tabiki .Daha detaylı fotoğraf isterizzzzzzzzz :D Buggy kullanıcımızın yorumları çok değerli fikirilerini almanızı öneririm . daha yeni dikkatımı çekti aracı satıcak olursanız eğer plakayı daha önce satışa cıkarmanızı öneririm FB plaka nede olsa bi sempatizan çıkacaktır :smiley: Saygılar

SaygınOzdemir' Alıntı:
Çok teşekkur ederim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle :smiley: saygılar
Kardeşim hayırlı olsun "jeep willys cj " serileri için bi bağımlılık bir kanser durumu olması lazım bu ne şimdi diyebilirsin sitedeki arkadaşlarım bilir bu durumu.Zehir gibidir cj duygusu salgılandımı vücutu sarar atmak ımkansızdır bı gun satıp gıttsenız bıle fotoğrafını gördüğünüzde kalp atısınızı duyarsınız Neyse Babamın güzel bir sözü vardır "En iyi araç işini gören araçtır" diye.Yakıtı makul yeni başınıza masraf çıkartmıcak bir araç lazımdı 1994 model iyi bir seçim olmus.Ama ben bu aracı daha cok CJ7 serisine benzettim hard topu olsun kapı menteşeleri cam menteşeleri olsun değişik geldı.Plakayı 34 görüyorum benım dilim yandı üfleyerek size söyliyim bari alt takım kaporta cürüklerine dıkkat edın zehir varsa kazıyarak altına bakın çürük vs olmasın.Vizeli olması önemlidir biliyorsunuz eski araçlara zor vize yapıyorlar.Mtv sine dikkat etmıssınızdır umarım .2.2 motor dediğiniz 1-2 ton yükü çeker mi inanın bilmıyorum.Araç sizin hosunuza gittiyse problem yok tabiki .Daha detaylı fotoğraf isterizzzzzzzzz :D Buggy kullanıcımızın yorumları çok değerli fikirilerini almanızı öneririm . daha yeni dikkatımı çekti aracı satıcak olursanız eğer plakayı daha önce satışa cıkarmanızı öneririm FB plaka nede olsa bi sempatizan çıkacaktır :smiley: Saygılar

Çok teşekkürler CJ7 benzettim bende o konuda hemfikiriz tabikide babanınız sözü çok dogru en iyi araç işimi gören olucak bunu ilk adım olarak paylaştım. Çürük,motor,plaka sorun degil hepsini tabikide yapıcam onlar bu yazdan sonra bakıma girer motor konusu sıkıntı degil hallederim full otomtik klima cam opsiyonlar hidrolik biraz konfor istedigim için başladım bununla kısmet bakalım avrupada tanıdıkta var bu araç onun sayesinde buldum kısmet 2 ton oyuncak bunun için o konuda sıkıntısı yok :smiley: Tabiki fb gelirsek onun müşterisi hazır bende ben bir GS olarak buna pek izin veremem sanırım :smiley:))

izmirly_musty' Alıntı:
Çok teşekkürler CJ7 benzettim bende o konuda hemfikiriz tabikide babanınız sözü çok dogru en iyi araç işimi gören olucak bunu ilk adım olarak paylaştım. Çürük,motor,plaka sorun degil hepsini tabikide yapıcam onlar bu yazdan sonra bakıma girer motor konusu sıkıntı degil hallederim full otomtik klima cam opsiyonlar hidrolik biraz konfor istedigim için başladım bununla kısmet bakalım avrupada tanıdıkta var bu araç onun sayesinde buldum kısmet 2 ton oyuncak bunun için o konuda sıkıntısı yok :smiley: Tabiki fb gelirsek onun müşterisi hazır bende ben bir GS olarak buna pek izin veremem sanırım)
Araç güçlü gelebilir size suan ama 2 ton az değil yani 67 hp aracınız kia seronto değil asia rocsta'dır.CJ uzerı ımalatı yapılmış konfor arttırılarak performans bi alt kademeye düşürülmüş diyebilirim.mazda parçaları kia nın kendı parçaları uyar dıye tahmın edıyorum rektefiye konusunda biraz sıkıntı olabilirm ama dert değilse hiç bir şey sorun değil tabiki :smiley: Aracın fiyatı hakkında bilgi verirsen sevinirim.Muayenesi varmıydı ? Vergisi nedir ? bunlar önemli hususlar :smiley:

Emin bey kusura bakmayın ne olur adınızı görmedim Buggy diye kullanıcı adımı yazdım Özür dilerim .

SaygınOzdemir' Alıntı:
Emin bey kusura bakmayın ne olur adınızı görmedim Buggy diye kullanıcı adımı yazdım Özür dilerim .

Rica ederim, buggy 2005 yılında kaybettiğim köpeğimin adı, internet kullanmaya başladığımdan beri nick olarak buggy adını kullanarak anılarını canlı tutuyorum.

Hasan bey, ne zaman müsait olursanız buyrun beklerim.

Musty, yeni aracın hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Gerçekten de Saygın'ın dediği gibi CJ7'yi andırıyor. Uzakdoğu araçlarının iyi tarafı az sorun çıkarmaları, kötü tarafı da sorun çıkardıklarında cüzdanı boşalttıkları. Umarım sizi üzmeyecek bir araçtır.

SaygınOzdemir' Alıntı:
Araç güçlü gelebilir size suan ama 2 ton az değil yani 67 hp aracınız kia seronto değil asia rocsta'dır.CJ uzerı ımalatı yapılmış konfor arttırılarak performans bi alt kademeye düşürülmüş diyebilirim.mazda parçaları kia nın kendı parçaları uyar dıye tahmın edıyorum rektefiye konusunda biraz sıkıntı olabilirm ama dert değilse hiç bir şey sorun değil tabiki :smiley: Aracın fiyatı hakkında bilgi verirsen sevinirim.Muayenesi varmıydı ? Vergisi nedir ? bunlar önemli hususlar :smiley:

Bizde tavuk çiftligi var özel peugeot 307 artık dur demenin zamanı geldi yoksa yolda kalıcam o yüzden bunu tercih ettik çünkü annem falan kullanır hidrolik,klima olması ve görünüş hoşumuza gidince dayanamadık :smiley: Kia Besta ve mazda motorları uygun olur sıkıntı yapmam tanıdıklar var yani . Fiyat özel pm atarım size ;) muayenesi gecen hafta olmuş 2014 kadar geçerlidir 230 vergisi tutmaktadır birazdan yola çıkıcam bakımları yapmam gerek biran önce hazır olsun en azından görüşmek üzere ...

[SIZE=x-small]Bizde tavuk çiftligi var özel peugeot 307 artık dur demenin zamanı geldi yoksa yolda kalıcam o yüzden bunu tercih ettik çünkü annem falan kullanır hidrolik,klima olması ve görünüş hoşumuza gidince dayanamadık [/SIZE][/size][SIZE=x-small] Kia Besta ve mazda motorları uygun olur sıkıntı yapmam tanıdıklar var yani . Fiyat özel pm atarım size muayenesi gecen hafta olmuş 2014 kadar geçerlidir 230 vergisi tutmaktadır birazdan yola çıkıcam bakımları yapmam gerek biran önce hazır olsun en azından görüşmek üzere ...

** Tabiki donanım olarak iyi olması yüksek model olması her zaman ıyıdır.Muayene olması , vergisinin dier araçlara göre uygun olması tabikide iyi.Bakımlarında çok orjınellık takıntısı yapmamanızı önerırım malum parça sıkıntısı olacak belli bir şey.Tavuk çiftliğine uygun bir arazi taşıtı işinize de görüyorsa hafta sonları sizi oyalıyacak bir hobinizi yaratacaksa ne güzel :smiley: Arazi araçlarının bayanların kullanmasına ıyı yönde bakıyorum engelli kardeşim var onada arazi taşıtı alıcam ilerde biraz zorda olsa engellerı orda aşmayı offroad duygunu öğrenmesini istiyorum neyse bakımlarında , inş sizi üzmez en yakın zamanda toplanırız görürüz şu ceylanı :smiley:
[font=verdana, sans-serif][/SIZE]************************************************************************************************[SIZE=x-small]
[/SIZE]Rica ederim, buggy 2005 yılında kaybettiğim köpeğimin adı, internet kullanmaya başladığımdan beri nick olarak buggy adını kullanarak anılarını canlı tutuyorum. Hasan bey, ne zaman müsait olursanız buyrun beklerim. Musty, yeni aracın hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Gerçekten de Saygın'ın dediği gibi CJ7'yi andırıyor. Uzakdoğu araçlarının iyi tarafı az sorun çıkarmaları, kötü tarafı da sorun çıkardıklarında cüzdanı boşalttıkları. Umarım sizi üzmeyecek bir araçtır.
[font=verdana, sans-serif]-Üzüldüm köpeğiniz adına.Artık bizde adıyla yaşatabiliriz belki [/font] :smiley: .Bende kardeşime cüzdan konusunda uyarıda bulunmak ıstemıstım biraz geç kaldık ama kendısı mutlu inş aracı da onu üzmez mutlu mesut doğa gezileri arazinin tadını alır.

[/size][/font]

Hayırlısı arkadaşlar şuanda izmir geldim 6.5 saate ortalama 100km hızla ve depo tıkabasa doldurdum 43 litre 160 TL 590km yol yaptım 27Kuruş falan yakıt var benim çok hoşuma gitti sürat hız devir hızı muhteşem . Takviyesi,4 çekerim sağlam deneme fırsatım oldu , hemen ustama geldim motor bebek gibi al takımda sağlam nissan,suzuki.CJ serileri hepsi uyar dedi yarın yağları filitreleri degiştiririm birde klimasına gaz bastırdımmı hec sıkıntısı yok göze görünen hıı birde üstünde önündeki 6 sis farları baglancak ama bunlara trafik polis yakmasak bişe karışma durumu olurmu sizce ? Yardımlar için teşekkürler

izmirly_musty' Alıntı:
Hayırlısı arkadaşlar şuanda izmir geldim 6.5 saate ortalama 100km hızla ve depo tıkabasa doldurdum 43 litre 160 TL 590km yol yaptım 27Kuruş falan yakıt var benim çok hoşuma gitti sürat hız devir hızı muhteşem . Takviyesi,4 çekerim sağlam deneme fırsatım oldu , hemen ustama geldim motor bebek gibi al takımda sağlam nissan,suzuki.CJ serileri hepsi uyar dedi yarın yağları filitreleri degiştiririm birde klimasına gaz bastırdımmı hec sıkıntısı yok göze görünen hıı birde üstünde önündeki 6 sis farları baglancak ama bunlara trafik polis yakmasak bişe karışma durumu olurmu sizce ? Yardımlar için teşekkürler

6 sis farı 55watt'lık olursa 30 amper, 100watt'lık olursa 50 amper çeker. Alternatörün o kadar üretiyor zaten. Sürekli aküden yersin. Gece bir saat yol yapsan sabah kalktığında kontaktan sadece gıy gıy sesi duyarsın. 2 sis farı her zaman yeterlidir, fazlası gösterişe girer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,778
Kaydolan Son Üyemiz
hadek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR