SaygınOzdemir
Kamp II
Ynt: İzmir'de Yakından CJ5 Görmek İstiyorum
Sıfır 1977 cj5 binmiş babam var onda da o kıdemli yardımcı olmaya elimizden geldiğince çalışırız 

Çok isterim ben jeepimi sattım yaşımda küçüktür abilerim amcalarım sayılırsınız bir buluşma olursa tabiki orada bulunmak isterim yanınızda olmak ısterım kötü jeep alıp toplanması konusunda kıdemliyimNaturalist61' Alıntı:Araç lpg de çalışacaksa %100 tüp beyinine bakınız.1 sene içerinsde beyin yiyiyor nerdeysebuji bosch yada champion buji tavsiye ederim.Benzin deposu taktırmanızı önericem yada bi bidon besleyerek benzinde ayar yapıp tüpte kullanınız.Ateşleme unsurlarına dikkat edeniz (Meksefe,Mekse platin vs.). bunları başlangıc olarak size sunuyorum aracınızı motor durumunu bılmedıgım ıcın yorum yapamam bır deneyın düzelme olursa tamamdır olmazssa baska çareler bakarız
Saygılar
Üstadım teşekkürler. Müsait bir günde cj ler buluşması yapalım derim. Hem tanışır fikir alışverişi olur hem küçükte olsa bir doğa tırmanışı yaparız.
Hayran kaldım şuan yaşam tarzınız jeepi kullanma amacınız tam da istediğim gibi müsait bir gününüzde eğer kabul ederseniz ziyaretinize gelmek isterim BuggyNaturalist61' Alıntı:Araç lpg de çalışacaksa %100 tüp beyinine bakınız.1 sene içerinsde beyin yiyiyor nerdeysebuji bosch yada champion buji tavsiye ederim.Benzin deposu taktırmanızı önericem yada bi bidon besleyerek benzinde ayar yapıp tüpte kullanınız.Ateşleme unsurlarına dikkat edeniz (Meksefe,Mekse platin vs.). bunları başlangıc olarak size sunuyorum aracınızı motor durumunu bılmedıgım ıcın yorum yapamam bır deneyın düzelme olursa tamamdır olmazssa baska çareler bakarız
Saygılar
Üstadım teşekkürler. Müsait bir günde cj ler buluşması yapalım derim. Hem tanışır fikir alışverişi olur hem küçükte olsa bir doğa tırmanışı yaparız.