İzmit-Ağva-İzmit Bisiklet Turu.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan baymineral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,408

baymineral

Kamp III
Yer
İzmit
Web
blog.milliyet.com.tr
Kocaeli Üniversitesi Bisiklet Kulübü' nden iki arkadaşımla 1-2 Mart 2008 tarihlerinde İzmit-Ağva-İzmit bisiklet turunu icra ettik.

Kulübümüz başkanı Erhan DEDELER, Dolphin Alışveriş Merkezi' nin karşısındaki börekçinin orada Feyman’ ı beklerken..

dscf6869wj0.jpg

İzmit-Kandıra yolunun 7 kilometrelik Çayırköy rampasını tırmanırken..

dscf6877mz6.jpg

F tipi cezaevinin önünde Akçaova-Ağva yolu sapağında..

dscf6883sc6.jpg

Feyman, Akçaova yolunda..

dscf6889ky4.jpg

Ben.

dscf6900pc9.jpg

Akçaova yolu dik iniş ve çıkışlarla dolu.

dscf6906ju6.jpg

Akçaova girişindeki benzincide..

dscf6909ze0.jpg

Ağva yolu tabelası.

dscf6911gb3.jpg

İstanbul il sınırında hatıra fotoğrafı.

dscf6925co1.jpg

Kandıra-Ağva yolu bu mevsimde trafik yoğunluğunun düşüklüğü sebebiyle bisiklet sürüşüne çok uygun.

dscf6941vi7.jpg

Ağva’ ya son 5 km. Ha gayret..

dscf6946sb1.jpg

Ağva’ ya bir kilometre kaldı. Feyman arkadaşımız bu duruma çok seviniyor.

dscf6951lg5.jpg

Ağva girişinde..

dscf6956ls3.jpg

Ağva’ da..

dscf6971fu6.jpg

dscf6997aj6.jpg

dscf7010sl0.jpg

dscf7012gc1.jpg

Ağva’ da bu sene denize ilk giren kişi muhtemelen Feyman oluyor.

dscf7079vt2.jpg

Kulübümüzün kumsala yazdığımız kısaltması.

dscf7091vc9.jpg

Bisikletlerimizin konakladığı yer.

dscf7099va3.jpg

Kaldığımız oda. Aslında üç yataklı ve devamlı yanan kalorifer sayesinde oldukça sıcak. Ayrıca kablosuz internet bağlantısı mevcut.

dscf7101mk6.jpg

Bu motelde kaldık.

dscf7108ot6.jpg

Bu dostumuz dönüş yolunda peşimize takıldı ve bize kilometrelerce eşlik etti. Çok açtı, yanımızdaki bazı gıdaları kendisiyle paylaştık ama doyurmaya yetmediği belliydi.

dscf7130sp3.jpg

dscf7132jp0.jpg

dscf7134xg7.jpg

(Muhtemelen) İshakçalar Göleti.

dscf7138xz3.jpg

Geredeli Köyü’ deki benzincide mola.

dscf7151iz1.jpg

dscf7153pt3.jpg

Araç trafiğinin yok denecek kadar az olduğu bu yollarda bisiklet sürmek çok keyifliydi.

dscf7163gd9.jpg

Umuttepe Kampüsü ve kalıcı konutlar bölgesi ve arka planda Kartepe bize gülümsüyor. Maceranın bitimine az kaldı.

dscf7167fg3.jpg

Etiketler
Ynt: İzmit-Ağva-İzmit Bisiklet Turu.

Cidden sıkı turmuş...
Paylaşım için teşekkürler...
Deniz sezonunu açmanıza şaşırmadım desem yalan olur... :eek:
Bu arada bisikletlerdeki bagaj fazla mı, bana mı öyle geldi?
Acaba çadırda kalmayı mı planlıyordunuz?

Bisikletle böyle bir gezi her zaman aklımın köşesinde yer etmiştir.İnanın gezinizi taktir ederek, imrenerek ve biraz da kıskanarak okudum. Oğlumun biraz daha büyümesini sabırla bekliyorum, sonrasında yollarda pedal basan baba-oğul olma hayallerimizi gerçekleştireceğiz.O gün geldiğinde bu satırlarda bizim serüvenlerimizi okuyacaksınız....
Etkinliğinizi paylaştığınız için teşekkürler...

taiga' Alıntı:
Cidden sıkı turmuş...
Paylaşım için teşekkürler...
Deniz sezonunu açmanıza şaşırmadım desem yalan olur... :eek:
Bu arada bisikletlerdeki bagaj fazla mı, bana mı öyle geldi?
Acaba çadırda kalmayı mı planlıyordunuz?

Dönüşte yağış ve soğuk ihtimaline karşı yanımıza bolca yedek elbise aldık. Toplamda 125 km. tutan bu turda sırt çantası taşımamak için bagajı tercih ettik. Aslında bisikleti yüklü halde sürmek çok keyifli. Çadırda kalmak için nisan ayının gelmesini bekliyorum.

Teşekkürler..

drares' Alıntı:
Bisikletle böyle bir gezi her zaman aklımın köşesinde yer etmiştir.İnanın gezinizi taktir ederek, imrenerek ve biraz da kıskanarak okudum. Oğlumun biraz daha büyümesini sabırla bekliyorum, sonrasında yollarda pedal basan baba-oğul olma hayallerimizi gerçekleştireceğiz.O gün geldiğinde bu satırlarda bizim serüvenlerimizi okuyacaksınız....
Etkinliğinizi paylaştığınız için teşekkürler...
Oğlum geçen gece rüyasında bizi bir arkadaşımızla birlikte 3 kişi Ege bölgesinde bisiklet turu yaparken görmüş, her halde benim ufak oğlum ermeye başladı... ;) :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR