İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metehan41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,575
Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

Çok güzel bir gezi olmuş.Bütün yazıları okudum.Gezenbilire yakışır harika bir atışma olmuş Aşıkların atışması gibi.Herkesin hemfikir olduğu ortak nokta,bizim araçlarımızı veya pilotajımızı kanıtlama gibi bir yarışta olmadığımız.Amaç gidilecek yere ulaşmak.Bu yolda kimin kimi çekeceği hiç belli olmaz.
Bir gezide (hemen hemen her marka araç vardı) kanallı çamur geçişden öndeki defender geçti,arkasındaki suzuki takıldı o suzukiyi çekti.Arkasındaki ladayı suzuki çekti.Ladanın arkasında olan benim aracımı (xj) lada çekti.Bir başka engelde defender kaldı ben onu çektim.Off-road 'un özü yardımlaşma,ekip ruhu ve hedefe hep beraber ulaşmak değilmidir.

Bir dahaki geziye bende gelmeye çalışıcam.Eğerki gelebilirsen,şimdiden söyliyeyim hamsileri bol tutun arkadaşlar

Etiketler

yuysal' Alıntı:
Bir dahaki geziye bende gelmeye çalışıcam.Eğerki gelebilirsen,şimdiden söyliyeyim hamsileri bol tutun arkadaşlar.

Yüksel ızgara telini +1 baş soğanı kap gel.......senin için kasa sayısını ikiye bile çıkartırız..........:smiley:

selamlar.

Sağol Mesut abi.Izgara teli,benim aracın modifikasyonları arasında sayılabilecek en önemli ekipmanlardan birisi. ;D Bir manava uğrar soğan işinide hallederim.

tamam o zaman bekliyoruz...:smiley:
selamlar.

Hah işte şimdi tam oldu. Mesut abi,sen bir kasa daha hamsi ayarlayıver abicim.. :D :D

Arkadaşlar bayramın bittiği cumartesi veya pazar gezi yapalım,İstanbul ekibi hadi iş başına bakın İzmit ekibi bekliyor işte hadi liste veya her neyse yapın birşeyler.

yuysal' Alıntı:
Hah işte şimdi tam oldu. Mesut abi,sen bir kasa daha hamsi ayarlayıver abicim.. :D :D

bi laf ettik bakalım altından kalkabilecezmi....;D

tugsan75' Alıntı:
Arkadaşlar bayramın bittiği cumartesi veya pazar gezi yapalım,İstanbul ekibi hadi iş başına bakın İzmit ekibi bekliyor işte hadi liste veya her neyse yapın birşeyler.

Önder hocam açtı topiği Tuğsan bey, dediğim gibi tel ızgaranıızı + 1 baş soğanı kapıp gelin....

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19548.180#quickreply

Jeep34' Alıntı:
Sizde kırmızı pul biberli acılı hamsi var mı? :D

Ya hakkaten ne güzeldi dimi ;) Mesut hamsi kolayda ayıklaması beni düşündürüyor bu durumda..Çinekopamı çevirsen?

Transporter' Alıntı:
Mesut hamsi kolayda ayıklaması beni düşündürüyor bu durumda..Çinekopamı çevirsen?

yaw bi laf çıktı ağzımızdan, yapıcaz bi şeyler artık, çinekop az çıkıyor şu sıralar......;D
biz hamsiye devam edelim, yada ithal uskumruya ya mı dönsek, yok yok hamsi dedik hamsiye devam edelim....biz bi gün önceden çıkar karda ayıklarız hamsileri.....olurmu?

Evet bir subaşı bulup ayıklamamız lazım..çöpüde boşa gitmez en azından..Bak günay abide burdaydı ayıklamayı duyunca off line oldu.. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,794
Kaydolan Son Üyemiz
fuatkollayan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR