İzmit, Yuvacık - Çamur Görelim Biraz Off-Road Gezisi (1 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan almirsen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,016

almirsen

Şener Almir Şen
Yer
bulgaristan
bu pazar biraz gezmeyi düşünüyorum ama nereye gideceğim belli değil saat 09:30 da izmit outlet center BP önünde olacağım duruma ve şartlaa göre rota belli olacak hiç kimse gelmezse tek başıma gideceğim... şimdiden herkese ve bize iii faaliyetler

Etiketler
Ynt: İzmit, Yuvacık - Çamur Görelim Biraz Off-Road Gezisi (1 Şubat 2009)

iyi eglenceler sana ve katılacak arkadaşlara izmitte olsam sana eşlik ederdim

rota olarak yuvacık aytepe tarafını seçtim tek araç olduğum için... orası benim için en uygundu çünkü herzaman en aktif yer orası ( araç trafiği bakımından) ... pek keyifli bi gezi olduğunu söyleyem çünkü çok fazla zorlayamadım kendimi her ihtimale karşı çünkü tek başımaydım.... bir kez daha tek araç çıkmanın ne kadar riskli olduğunu öğrendim tecrübe tecrübe tecrübe...

DSC00524.png

DSC00529.png

DSC00533.png

DSC00536.png

DSC00539.png

DSC00540.png

th_MOV00525.png

th_MOV00528.png

Cj ye güvenmek hoş birşey ama vinçsiz tek başınıza çıkmak büyük cesaret.Bence bir vinç edinseniz daha rahat ve huzurlu geziler yaparsınız. :smiley: :smiley:

paylasım ıcın tesekkurler.
yalnız basına ıyı macera....

tugsan75' Alıntı:
Cj ye güvenmek hoş birşey ama vinçsiz tek başınıza çıkmak büyük cesaret.Bence bir vinç edinseniz daha rahat ve huzurlu geziler yaparsınız. :smiley: :smiley:
tugsan75' Alıntı:

tuğsan abi çok haklısın en kısa zamanda abi edinecem planda var .....
şanslıydım ama oralar domuz avı için gelen istanbullu avcılarla doluydu onlar beni kurtarırdı onların araçları da bizimkilerden aşşa diil yani ..
zaten roatyı ve bölgeyi tanıyorum onun için cesret ettim tek başıma yoksa tanımadığım bi yere asla...

Bu arada bi şey paylaşiim başıma gelen... arabayı tüpten benzine aldım ve çok aşırı bir şekilde benzin kokmaya başladı..
dedim ki gene karbüratöden kaçırdı heralde ,bayaa bi gittim öyle 8 - 10 km ibrede anormal bi düşüş gördüm bi duriiim dedim ( bu kara girdim)
durdum ve arkama bir baktım ki sarı bir iz oluşmuş eğildiğimde ne görsem yakıt hortumunun geri döndürme borusu bi dala takılmış kopmuş ve oluk oluk benzin akıyor,allahtan yedeklri vardı da hemen ufak bi operasyonla işi bitirdik,yani izmit tarafaında bi patlama sesi duysaydınız bilin ki o bendim.. ;D

buradan çıkarılacak sonuç dağda her şeye hazırlıklı olun...

Allah korusun o nasıl söz öyle.Arazi şartlarında sıkça ilerliyeceksek,diferansiyel havalandırma hortumları,fren boruları,benzin boruları kısaca önemli olan herşeyin önlemini almalıyız.Çünkü farkında olmadan dallar,taşlar,kayalar aracın altını tarayıp geçiyor.

yarın şimdi arabamı götürüyorum ustama bu gün randevu aldım bütün yakıt hortumlarını fren hortumlarını ne var ne yok yenilenip muhafaza altına alınacak bu makinayı adam edecem başka yolu yok bi kere baş koydum bu yola...
desteklerinizi eksik etmeyeceğinizden eminim.......

Şener gine tek başına gitmişsin ne oldu A takımı çağırmadımı seni aynı gün onlarda geziye gitti
neyse geçmiş olsun paylaşım için tesekkürler .

yunus bager' Alıntı:
Şener gine tek başına gitmişsin ne oldu A takımı çağırmadımı seni aynı gün onlarda geziye gitti
neyse geçmiş olsun paylaşım için tesekkürler .

YORUMSUZ.... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR