dronder
www.hayatdis.com
15 Mart 2009 pazar günü İZOFF olarak sapanca mahmudiye civarlarına gitmeye karar verdik.
sapanca girişinde jandarma kontorülünden geçtik... (ek bilgi : off-road a gelen araçlardan dağ yollarında silah atılıyormuş ve köylüler şikayet etmiş. jandarmanın elinde arama emri var. bizim araçları aradıllar. Allah'tan biz temizdik. Aman dikkat edelim kurallara uyalım)
parkur bildiğimiz kadarı ile ağırdı. üzerine birde muhteşem kar ve yarım metrelik kanallar gelince sağlam bir etab oldu....
katılımcılar...
1. Fatih (metehan41) Zj 5.9
2. Fatih (fatihoz66) Grand Vitara
3. Sadullah (Sadi) Defender 110
4. Mustafa (dağlar) Xj
5. Önder (dronder) Zj 4.0
ben direksiyondan pek inemediğim için bende hiç foto yok...
ama co-pilotlar çok sağladı. güzel videolar gelecektir. ben gps kayıtlarını tutdum onlar ekte....
sapanca girişinde jandarma kontorülünden geçtik... (ek bilgi : off-road a gelen araçlardan dağ yollarında silah atılıyormuş ve köylüler şikayet etmiş. jandarmanın elinde arama emri var. bizim araçları aradıllar. Allah'tan biz temizdik. Aman dikkat edelim kurallara uyalım)
parkur bildiğimiz kadarı ile ağırdı. üzerine birde muhteşem kar ve yarım metrelik kanallar gelince sağlam bir etab oldu....
katılımcılar...
1. Fatih (metehan41) Zj 5.9
2. Fatih (fatihoz66) Grand Vitara
3. Sadullah (Sadi) Defender 110
4. Mustafa (dağlar) Xj
5. Önder (dronder) Zj 4.0
ben direksiyondan pek inemediğim için bende hiç foto yok...
ama co-pilotlar çok sağladı. güzel videolar gelecektir. ben gps kayıtlarını tutdum onlar ekte....