İzoff Sapanca Gezisi (15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,032

dronder

www.hayatdis.com
Yer
kocaeli/merkez
Web
www.hayatdis.com
15 Mart 2009 pazar günü İZOFF olarak sapanca mahmudiye civarlarına gitmeye karar verdik.

sapanca girişinde jandarma kontorülünden geçtik... (ek bilgi : off-road a gelen araçlardan dağ yollarında silah atılıyormuş ve köylüler şikayet etmiş. jandarmanın elinde arama emri var. bizim araçları aradıllar. Allah'tan biz temizdik. Aman dikkat edelim kurallara uyalım)

parkur bildiğimiz kadarı ile ağırdı. üzerine birde muhteşem kar ve yarım metrelik kanallar gelince sağlam bir etab oldu....

katılımcılar...

1. Fatih (metehan41) Zj 5.9
2. Fatih (fatihoz66) Grand Vitara
3. Sadullah (Sadi) Defender 110
4. Mustafa (dağlar) Xj
5. Önder (dronder) Zj 4.0

ben direksiyondan pek inemediğim için bende hiç foto yok...

ama co-pilotlar çok sağladı. güzel videolar gelecektir. ben gps kayıtlarını tutdum onlar ekte....

Etiketler
Ynt: İzoff Sapanca Gezisi (15 Mart 2009)

Güzel gezi olduğundan eminim, bölge çok güzel, bekliyoruz, şimdiden teşekkürler..Haydi Fatih..

arkadaşlar herkese selamlar bu hafta sonu önderin dediği gibi buluşup çok keyifli bir gezi yaptık birazdan fotorafları göndermeye başlıyorum senin geçişlerde niye resmin yok derseniz benim fotolar ve videolar diğer arkadaşlarda onlarda hazırlar hazırlamaz göndereceklerdir.bu arada bu keyifli gezi için beraber olduğumuz bütün arkadaşlara gönülden teşekkürlerimi sunuyorum .izoff fatihoz66

1

P3150004 (600 x 450).jpg

P3150005 (600 x 450).jpg

P3150006 (600 x 450).jpg

bu arada fatih kardeşimizin evinden getirdiği nefis yemekleri yiyip üstünede önderin getirdiği baklavaları götürürken içeceğimiz fanta ve colalar için bardak olmadığını fark ettik hemen küçük pet su şisesini ikiye bölüp iki bardak icat ettik

P3150041 (600 x 450).jpg

P3150042 (600 x 450).jpg

P3150043 (600 x 450).jpg

P3150044 (600 x 450).jpg

P3150045 (600 x 450).jpg

Parkur bu fotolarla bile 10 numara...rota bilgilerini paylaşırmısın önder abi,mahmudiyeyi duymuştum çok güzelmiş...Bir de kar durumu nedir acaba

Paylaşım için teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR