Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EldenEle Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,580
Ynt: Jeep CJ5 ve Mercedes G500 Dodik

sinyal lambasını yukarı almak basit bir şey değil, çünkü lambanın duyu 2 cm genişliğinde bir deliğe oturuyor. kaportacı dokunuşu şart
resimden daha iyi anlaşılacaktır.

Ayrıca belirtmekte isterim bordo CJnin sinyal yeri orjinaline göre daha aşağıda sanki.
kolay gelsin

Goruntu(2746).jpg

Etiketler

Son_endurocu' Alıntı:
Selamlar aşağıdaki aracada olurmu acaba dodikler...

Aracınızın lastikleri geniş dodiklerin bu araca çok yakışacağını tahmin ediyorum yukarıda Kemal beyin dediği gibi çamurluklar standart olmadığından dodikler üzerinden ufak tefek oynama yapılması gerekebilir ama dodiklerin formunu bozmadan akılcı yöntemlerde geliştirilebilir mesela yukarıda resimde açıkladığım gibi arkada bulunan sinyal lambasını yukarı kaydırabilirsiniz bu işlemin abartılı bir iş olduğunu sanmıyorum..

Son_endurocu' Alıntı:
Selamlar aşağıdaki aracada olurmu acaba dodikler...
bak ben ordudayım arkadaş istanbulda tanımam kendisini reklam yapmayayım ama sen bu araca bu dodiklerden mutlaka takmalısın.ister bundan al ister başkasından ama al..

Balıkesir iline gönderdiğim dodikleri müşterimiz 1980 model Jeep CJ6 aracına monte ettikten sonra resim çekip göndermiş adı malum sitede de aracın satış ilanı var.

Resim için kendisine teşekkür ederim.

1.jpg

Sayın forum yetkilileri,

Sitenize açtığım konuyu güncellemek istediğimde buna olanak sağlayacak herhangi bir seçenek veya buton yok, bence bu durum siteniz için önemli bir teknik eksiklik, mesela bu konuda vermiş olduğum ilanı düzenlemek istiyorum fakat yapamıyorum sadece konuya yorum yazarak bilgi verebiliyorum, konuya bakanlar sadece ilk sayfaya bakıyorlar diğer sayfalarda ne yazıyor bakmaya üşeniyorlar bu nedenle aynı konuları defalarca yanıtlamak zorunda kalıyorum..

Açılan konuyu düzenleme seçeneği varsa ve ben göremiyorsam nereden nasıl düzenleyeceğimi tarif eden olursa sevinirim..

Teşekkürler.

Fiat Stilo aracı için motor kartel koruma üretimine başlamış bulunuyoruz ilgilenenler ürünün resimlerini web sitemde görebilirler.

İyi Forumlar.

Selamlar, bu dodikler CJ-8'e uyar mı acaba? Bir de konu başında 4 dodik 300 TL demişsiniz sonradan fiyat değişmiş, güncel fiyatı nedir acaba?

tochnost' Alıntı:
Selamlar, bu dodikler CJ-8'e uyar mı acaba? Bir de konu başında 4 dodik 300 TL demişsiniz sonradan fiyat değişmiş, güncel fiyatı nedir acaba?

Merhaba, CJ8 dediğiniz sanırım eklediğim resimdeki model oluyor, genelde CJ5 ve CJ6 sahibi müşterilerimiz sipariş veriyorlar onlarında bir kısmı aracına uydurmak için dodiklerin üzerinde işlem yaptıklarını söylüyorlar, resimdeki araca baktığımda ürettiğimiz ürünün formlarına uyumlu gibi görünüyor ama kesin bir şey söylemem mümkün değil, fiyat konusuna gelince fiyatında şimdilik bir değişiklik yok 4 adet dodik fiyatı 300 TL.

İyi günler.

CJ8 Medium.jpg

yanıt için teşekkür ederim üstadım, peki ölçüleri nedir bu dodiklerin ona göre bir ölçüm yapacağım.

Sayın gezenbilir üyeleri,

Sizler için kısa bir araştırma yaptım..

Ürünlerimiz orijinal ürünün kendisinden kalıp alınarak üretilmektedir, bu dodikleri Bushwacker ve Rugged Ridge adlarında iki farklı firma üretiyor, bildiğim kadarıyla bizim ürettiğimiz dodikler Bushwacker markasına aittir.

1. Resim 87-95 Jeep Wrangler YJ olup üzerindeki dodikler Bushwacker markadır. ( $468.99 )

2. Resim 76-86 Jeep CJ-7 olup yine aynı şekilde Bushwacker markadır. ( $468.99 )

3. Resim 1976-86 CJ7 ve CJ8 araçlarına uyumlu Rugged Ridge marka ürünlerdir. ( $289.95 )

Jeep Wrangler YJ ( 87-95 ).jpg

CJ7 ( 76-86  ).jpg

CJ7 ve CJ8.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR