Jeep Grand Cherokee ZJ (1993-98) Ankara.... Gettin' Together!....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,871
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Jeep Grand Cherokee ZJ (1993-98) Ankara.... Gettin' Together!....

Selam,
Ben şu anda J. Cook' tayım.....

Gelebilen herkesi bekliyoruz....

Alfonse...

Etiketler

mrb ,güzel bir akşam için alfonse başta olmak üzere gelen herkese teşekkür ederim.güzel bir ortam olmasına rağmen ,ankara dışı seyahatim nedeni ile kısa bir süre için uğrayabildim.kimse yazmadıgına göre sanırım eve daha gelen olmamış ;)
adımı listeye yazmamama rağmen beni süpriz olarak gene de listede görmek isteyen alfonse, çok teşekkür ederim

ankara gezenbilirin küçük de olsa bir bölümü ile tanışmaktan mutlu oldum :smiley:

ferdane gül' Alıntı:
Merhaba ,güzel bir akşam için alfonse başta olmak üzere gelen herkese teşekkür ederim.güzel bir ortam olmasına rağmen ,ankara dışı seyahatim nedeni ile kısa bir süre için uğrayabildim.kimse yazmadıgına göre sanırım eve daha gelen olmamış ;)
adımı listeye yazmamama rağmen beni süpriz olarak gene de listede görmek isteyen alfonse, çok teşekkür ederim

ankara gezenbilirin küçük de olsa bir bölümü ile tanışmaktan mutlu oldum :smiley:

Ferdane hanım kaç kişi vardı? kimler vardı? Merak ettim... :smiley:

ferdane gül' Alıntı:
Merhaba ,güzel bir akşam için alfonse başta olmak üzere gelen herkese teşekkür ederim.güzel bir ortam olmasına rağmen ,ankara dışı seyahatim nedeni ile kısa bir süre için uğrayabildim.kimse yazmadıgına göre sanırım eve daha gelen olmamış ;)

Listede, 1. sıradaki sürpriz Ferdane Hanımdır... Şerefler vermiştir efenim.....

Teşekkürler.... Hayırlı yolculuklar Ferdane Hanım..... Yüzünüzden ve gönlünüzden kahkaha eksik olmasın.....

alpaslanepli' Alıntı:
Ferdane hanım kaç kişi vardı? kimler vardı? Merak ettim... :smiley:
Alpaslan kardeşim, Ferdane hanım gece yola gideceğini söyledi.... Dinleniyordur kendisi....
Birdaha Hayırlı yolculuklar dilerim kendisine bu vesileyle....

Müsadenizle,
Gece bekçisiyim,
bendedir cevap :smiley:

Katılım.... :

1 - "Akşamımızın Baştacı Ferdane Hn...."
2 - "Karizmanın Kare Ası Black..."
3 - "Black' in Sayın Girl Friend' i..."
4 & 5 - "Black' in 1 Hanım 1 Bey; 2 Güzel Dostu..."
6 - "Değerlerimizi Ötelere Taşıyan Sevgili FlyingSurfer..."
7 - "Mertlik Abidesi Eren..."
8 - "Eren' in Becerikli Ve Akıllı Can Arkadaşı..."
9 - "Beyazlar İçindeki Güzeller Güzeli Ceranus Hn..."
10 - "Herzamaki Gibi Sıradan(!) Alfonse... :smiley:"
11 - "Aklımızın Eremeyeceği Güzellikteki Nautilus Hn..."
12 - "Nautilus hn.' ın Çok Çok Çok Hoş Sohbet Arkadaşı..."
13 14 15 - "3 Adet Şekerler Şekeri Gezecek Bilecek Ufaklık"
16 - "Hukuk Mihmandarlığıyla Kalpleri Yakan Genç Bertan...."

"Toplam: 16 kişi...."

:smiley: dağıldım, karıştım...toplandım... bi daha dağıldım... karıştı valla, affola :smiley:

kafamda bi dünya....
keyif ise tavanda.... :smiley:

Fotolar rakı şişesinde balık misali.....
Detaylar yarın yazılabilmeli, galiba, sanırsam, belki, başım dönüyor, of....... :smiley:
Mekanlardaki ve caddelerdeki bütün "çok güzel kızlar" bana baktı, baktı, baktı, baktı, baktı...... ;D
Başım dönüyor, başım...... :p ---04:02 Am---

Alp, bu güzel geceyi uğraşıp organize ettiğin için çok teşekkürler. Ankara'lı dostlarımızı yüzyüze de tanımış olduk ve çok güzel vakit geçirdik. Katılanlara da ayrıca geldikleri için çok teşekkürler.

Kapının önünde dizili ZJ'ler çok dikkat çekiyordu. Eren'in CJ'sini de yakından görme fırsatı bulduk. Gerçekten çok güzelmiş. Yeni lastikleriyle süper olmuş!

Darısı offroadlu yeni gezilerin başına... Haydi arkadaşlar, Ankara grubu en yakın zamanda bir gezi düzenleyelim! Belki yarın, belki yarından da yakın?!!...

baskın yapıcaktım ama fırsat bulup dükkandan ayrılamadım bir dahaki sefere artık

flying surfer' Alıntı:
Alp, bu güzel geceyi uğraşıp organize ettiğin için çok teşekkürler. Ankara'lı dostlarımızı yüzyüze de tanımış olduk ve çok güzel vakit geçirdik. Katılanlara da ayrıca geldikleri için çok teşekkürler.

Kapının önünde dizili ZJ'ler çok dikkat çekiyordu. Eren'in CJ'sini de yakından görme fırsatı bulduk. Gerçekten çok güzelmiş. Yeni lastikleriyle süper olmuş!

kapıda dizili zj ler arasında bi benimkinin günahı neydi barınamadı hiçbi yerde :smiley: bi ara yolun karşısından sizinkilere boynu bükük bakıyodu ona bile güvenlik müdahale etti :D
şaka bi yana alp'e çok teşekkürler emekleri için, bi daha yapalım en kısa zamanda

Pazar geliyor musun Ozan' ın mekanına Bertan?

memorian' Alıntı:
kapıda dizili zj ler arasında bi benimkinin günahı neydi barınamadı hiçbi yerde :smiley: bi ara yolun karşısından sizinkilere boynu bükük bakıyodu ona bile güvenlik müdahale etti :D
şaka bi yana alp'e çok teşekkürler emekleri için, bi daha yapalım en kısa zamanda

Hata sende! Arkadan burnunu sokup öteki araçları ileri-geri ittiricektin!... ;D

Mekanın sahibi çok terbiyesizlik yaptı ama, bunu açmak istemezdim ama, ağrıma gitti.... Duramadım söylemeden....
Kıskandı galiba Jeep' leri :smiley: Onda Navara varmış :smiley:

Bizim araçlardan ZJ' ni ayırmana ben üzüldüm Bertan.... Organizasyonun hatası :smiley: Bundan sonra hem mekan seçicem, hemde işletmecisini :smiley:

Ne diyeyim bilmemki ben şansımı seveyim :D

Bir ankaralı olarak 12 si günü öğlen bir 96 5.2 sahibi oldum kaç gündür de gezenbilircilerin mesajlarını büyük keyifle okuyorum o kadar içtensinizki kendimi bir anda sizden biri gibi hissettim. İnşallah öyle de olurum davetin tüm site tayfasına olduğunu düşündüğümden gelemediğim için çok üzüldüm

Selametle....

Teknokta' Alıntı:
Ne diyeyim bilmemki ben şansımı seveyim :D

Bir ankaralı olarak 12 si günü öğlen bir 96 5.2 sahibi oldum kaç gündür de gezenbilircilerin mesajlarını büyük keyifle okuyorum o kadar içtensinizki kendimi bir anda sizden biri gibi hissettim. İnşallah öyle de olurum davetin tüm site tayfasına olduğunu düşündüğümden gelemediğim için çok üzüldüm

Selametle....

Teknokta bey adınızı yazarsanız. Gezenbilir ZJ'lerine ekliyelim sizi...

Merhaba aslında kendimi ilgili bölümde tanıtmıştım ama sorun değil burada da yazayım

Necmi Çevirme
Ankarada yaşıyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21228.new#new

Necmi bey gözünüzden konu kaçmıştır henüzfarkında değilsinizdir diyerek linkini atıyorum. 50. ZJ üyemiz oldunuz...
Hayırlı olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,778
Kaydolan Son Üyemiz
hadek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri