Jeep Marka Saat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulusotomotiv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,813

ulusotomotiv

1941 den günümüze jeep yedek parça ve aksesuarları
Yer
istanbul
Web
www.ulusoto.com
arkadaşlar elimde Orijinal Daimler Chrysler Corporation Koleksiyon jeep marka kol saati bulunmaktadır sadece 3 adet olup fiyatı 125 ytl dir 0212 328 40 13 VEYA 14 telefonlardan ulaşabilirsiniz

Etiketler

Ynt: Jeep Marka Saat

Ben netten bakıp beğenmiştim bitane. Belki odur demiştim şansıma. Bunlarda güzel ama, istediğim değil. Farklı modellerde ulaşır mı elinize, veya model kodu felan versek... Çok pahalı dışarıda....

bunların kodu yok koleksiyon saatleri olduğu için ... daha farklı modeli de yok malesef seri üretim saatleri olmadığı için hepsi bu ...

Dilediğiniz modeli söylerseniz ben bir baktırırım.

Bir şeye dikkatinizi çekmek istiyorum. Bu saatler şu an piyasada birçok saatçide bulunabilen Jeep marka saatlerden değildir. Piyasadaki saatler Jeep'in bir saat firmasına yaptırmış olduğu seri üretim saatleridir. Benim elimdeki bu 3 saat ise tamamen Daimler Chrysler'in koleksiyon amaçlı yapmış olduğu saatlerdir. Ve saatin arka kısmında Daimler Chrysler Corporation yazısını görebilirsiniz. Piyasadakilerde zaten bu yazı yoktur.

Anladım, bilmiyordum. Ben jeep' in katalogdaki modellerinin bazıları elinizde var sanmıştım.

Beğendiğim modeli yeniden araştırıp, koyarım buraya. Yardımcı olunursa sevinirim. Çok istiyorum ve siyah saate ihtiyacım var...

tabiki eğer bulup yardımcı olabileçeğimiz bişe ise seve seve yardımcı oluruz yolun taksime düşerse ordaki dükanımızda 1 tane siyah var bi gör derim resimde saaten saatler iyi çıkmamış ama bence eline alıp baktığında çok daha iyi anlayacağına eminim kalitesininde görüntüsününde çok daha güzel olduğunun hesaplı bulabilirsem kazak mont rüzgarlıkda getireceğim jeep marka ama yurt dışında bile jeep markası pahalı

ulusotomotiv' Alıntı:
tabiki eğer bulup yardımcı olabileçeğimiz bişe ise seve seve yardımcı oluruz yolun taksime düşerse ordaki dükanımızda 1 tane siyah var bi gör derim resimde saaten saatler iyi çıkmamış ama bence eline alıp baktığında çok daha iyi anlayacağına eminim kalitesininde görüntüsününde çok daha güzel olduğunun hesaplı bulabilirsem kazak mont rüzgarlıkda getireceğim jeep marka ama yurt dışında bile jeep markası pahalı
Bana Taksim 800 km kadar uzak... :smiley: Teşekkür ederim ama sadece onu beğendim, ben biraz değil bayağı zorum :smiley:
Sizinle tanıdığıma sevindim.....

Çok büyük beden olsunlar olur mu? 4xl felan.... Ben bi devim ( enine ) :p

Ulus Otomotiv'den satılan saat işinizi görmezse ve arkadaşlar ilgili saati bulamazlarsa, bana orijinal aksesuar katoloğundaki numarasını verirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Çok sayıda olmaz ama 1-2 tane ise hallederiz.
Jeep marka ürünlere ilgilisiniz diye, yoksa ben Land Rover'cıyım malum.

LRTD5' Alıntı:
Ulus Otomotiv'den satılan saat işinizi görmezse ve arkadaşlar ilgili saati bulamazlarsa, bana orijinal aksesuar katoloğundaki numarasını verirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Çok sayıda olmaz ama 1-2 tane ise hallederiz.
Jeep marka ürünlere ilgilisiniz diye, yoksa ben Land Rover'cıyım malum.
Yok canım, bana lazım sadece. Gezenbilirden fırsat bulabilirsem bakıcam, Bin tane model vardı.. Hangisiydi acaba :smiley:
Bu site bağımlılık yaptı bende, iki saat offline kalsam ellerin felan titremeye başlıyo..... Bu arada landlere saygı duyarım, Ama Range severim, Range Rover Sport arazidede iyi, bide beyaz olsa, Türkbüküne gitsek :smiley:, Top Gear' da ingiliz tankla boğuştu çamurda, kazandı.... :smiley:

gercekden arazi oldumu işin içinde hepsi güzel.. ben bu zamana kadar off road yapıpda akli dengesi yerinde kimseyi görmedim garip bi hastalık gibi jeep e yada arazi araçlarına bulaşan bi insan daha düzelemiyo kılık kıyafetinden aracına kadar hemde :smiley:)) ve evet bu sitede gercekden çok güzel :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,597
Kayıtlı Üye Sayımız
166,896
Kaydolan Son Üyemiz
KARATUGLAR

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR