Jeep mi Pahalı Diğerlerimi Ucuz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mhrcck Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,793

mhrcck

Ana Kamp
herkeze mrb.satılık arç ilşanlarına bakıyorumda 92-93 model jeep ler ile 1999-2000 hyundai galloper nerdeyse aynı fiyatta sizce hangini tercih etmek daha mantıklı.20 yaşında bir araçmı yoksa 10 yaşında bir araçmı.yada farklı sorayım 20 yaşında bir amerikjan mı 10 yaşında koreli veya japonmu:smiley: lütfen yardımcı olun.

Etiketler

Ynt: Jeep mi Pahalı Diğerlerimi Ucuz?

bunun en iyi cevabı araçların arazideki performansın da belli oluyor, japon derken o başka bir olay ama hyundai yerine, bir jeep herzaman daha iyidir .

mhrcck' Alıntı:
herkeze Merhaba.satılık arç ilşanlarına bakıyorumda 92-93 model jeep ler ile 1999-2000 hyundai galloper nerdeyse aynı fiyatta sizce hangini tercih etmek daha mantıklı.20 yaşında bir araçmı yoksa 10 yaşında bir araçmı.yada farklı sorayım 20 yaşında bir amerikjan mı 10 yaşında koreli veya japonmu:smiley: lütfen yardımcı olun.

öncelikle bir şeyi kıyaslarken kendi gurubundan olanla kıyaslamak gerekir bence elma ile elmayı kıyaslamak kolaydır ama alakasız olarak elmamı armutmu gibi farklı tatda şeyleri kıyaslamak bana doğru gelmiyo acıkcası bu tip soruar cok sorulduğundan bir defalık yazayımda ilerde arşiv olarak kullanırım diye tümünü yazmak gerektiğini düşündüm acıkcası
amerikan japon ingiliz gibi farklı karakterde araçları kıyaslamak asla doğru olamaz önce araç kullanıcısı bütcesini zevkini bilmeli hem araç en az 4.0 lt olsun hemde 1600 cc gibi yaksın diye bişe yok 5.9 lt verdiği zevkle 2.0 verdiği performans ve yapabilecekleri kabiliyetleri kıyaslamak asla doğru olamaz ve bu tip soruları soran tüm arkadaşlar öncelikle ne istediğini bilmeli diyorum ama en önemlisi kendi klasmanında değerlendirmeleri olaracak araçları

Sayın ulusoyotomotiv Çok doğru ama insanın bütçesi ve istekleri çakışınca farklı alternatifler arıyor.ben aracımı verip onun yerine bir arazi aracı almayı düşünüyorm .şu an aklıma yatan ve keseme uyan galloper (99-2000 model )ve jeep 4.0(92-95 model arası)siz olsanız ne yapardınız:smiley:)

mhrcck' Alıntı:
Sayın ulusoyotomotiv Çok doğru ama insanın bütçesi ve istekleri çakışınca farklı alternatifler arıyor.ben aracımı verip onun yerine bir arazi aracı almayı düşünüyorm .şu an aklıma yatan ve keseme uyan galloper (99-2000 model )ve jeep 4.0(92-95 model arası)siz olsanız ne yapardınız:smiley:)

Seçenekler sadece ikisi ise jeep derim. Ama suzuki vitara / G.vitara da seçeneklere girebilir. Beklentilerini sorgula ve iyice araştır derim ;)
Galloper pajeronun eski teknolojisini kullanır. Yani 2000 model galloper 91 model pajero ile teknik anlamda benzerler.

Evet Bahsettiğiniz model Galloper Eski kasa (90l-91vs) Pajero teknolojisi ile üretilmiştir . Öncelikle İki aracıda bir test etmenizi tavsiye ederim . Kullandığınızda iksinin sürüş karakteri olarak farklı araçlar olduğunu göreceksiniz .

Birde Otomatik genelde galloperler bunları tavsşye etmiyorum kendi adıma ...

Ben araç ararken 2001 manuel Galloper da baktım ama tercihim JEEP ten yana oldu . Parça bolluğu , parça fiyatları , JEEP olması ve genel kalite-konfor açısından değerlendiriğimde bana JEEP ZJ bana doğru tercih olarak göründü . Hala doğru göründüğünü düşünüyorum :smiley:

Tüm arkadaşların dediği gibi araçları birazdaha araştırın ve test sürüşü yapın bence . Sonra da tam olarak ne istediğinizi ne amaçla istediğinizi , beklentilerinizi gözden geçirip bir değerlendirme yapın aslında gerçekten pek benzer araçlar değiller ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR