Ynt: jeepçi arkadaşlardan yardım bekliyorum..
Selamlar
önce görüntüden başlıym koltuklar baklava desenli yanlış hatırlamıyorsam usa versiyon arka diff. LSD kontrolü yaptırın,
tavanda tv. ekran var o bölümde yanlış hatırlamıyorsam pusula vs. olması lazımdı elektronik sisteme nasıl müdahale edildi çok iyi kontrol ettirin elektronik aksesuar bulunma ve tamir sıkıntısı olduğu için önemli,
yine yanlış hatırlamıyorsam Q - track şanzıman var diğerleriyle farkını bir kontrol edin
motor şanzıman ve alt takım çok iyi bir usta tarafından test ve kontrol edilmeli, komple motor 6000 Tl şanzıman 3 - 3500 Tl gibi olabileceği hesaplanmalı bu yaklaşık fiatlardır ustaya sorulmalı araç yaşı göz önüne alınırsa kimse kesin garanti veremez.
fiat 10000Tl civarı hatta altına düşürülebilir.
Çok sevdiğim ve beğendiğim bir modeldir ve seri 10 seneden fazla sürmüş nadir amerikan modellerindendir, almama sebebim benzin tüketimi ve kesinlikle LPG ye karşı olduğumdan, gözüm benzin tüketimini kesse hiç düşünmem 5.8 zj alırım
son olarak ben eski bir amerikancı ve bir kaç amerikan arabası kullanmış biri olarak derimki,sizi etkilemek istemem ama çok iyi araştırın sonra üzülmezsiniz.
saygılar