Jeep'in Ne Renk?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alpaslanepli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,321

Hangi renk jeep daha çok tercih ediliyor?

• SİYAH

Kullanılan: 36 27.5%
  • BEYAZ

Kullanılan: 12 9.2%
  • LACİVERT

Kullanılan: 7 5.3%
  • KIRMIZI

Kullanılan: 19 14.5%
  • YEŞİL

Kullanılan: 19 14.5%
  • GRİ

Kullanılan: 12 9.2%
  • FÜME

Kullanılan: 8 6.1%
  • DİĞER

Kullanılan: 18 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    131

Etiketler
Ynt: Jeep'in Ne Renk?

hoşbulduk fatihcim :smiley: hayırlısıyla sokmuşsun xj yi araziye gerçekten çok karizmatik duruyo tekrardan güle güle kullan :smiley:

arkadaşlar araç bu.30 yazıyor ama 27 ye çekerim diye düşünüyorum.sahibiyle görüştüm 29 falan dedi.27 canlı biter heralde
http://www.sahibinden.com/sahibinden_orjinal_94_000_km_kare_kasa_sport-97WQQaXQQ15227360WQQpXQQdisplayitem

burdan göründüğü kadarıyla çok temiz bi araca benziyo.. en azından kaportaya özen gösterilmiş, bu motor içinde bi fikir verir tabii.. ama fiyat 27 bile değil 30.000 ytl.. araç kusursuzda olsa bence fazla. yine de ciddi düşünürsen yardımcı olurum benim hakimiyet alanımda araç :smiley: gider bakarız temiz mi diye

memorian' Alıntı:
burdan göründüğü kadarıyla çok temiz bi araca benziyo.. en azından kaportaya özen gösterilmiş, bu motor içinde bi fikir verir tabii.. ama fiyat 27 bile değil 30.000 ytl.. araç kusursuzda olsa bence fazla. yine de ciddi düşünürsen yardımcı olurum benim hakimiyet alanımda araç :smiley: gider bakarız temiz mi diye

aslında düşündüğün zaman evet bu araç benim içinde pahalı kaçıyor biraz.ayrıca bu benim ikinci aracım olacak.çok fazla asfalt yüzü görmeyecek bile.20 civarlarında temiz bir araç olsa benim için daha iyi olacak.yardımın için teşekkür ederim.gezenbilir in güzel tarafı bu işte.türküyenin her ucunda yardımcı olacak arkadaşların var.çevrenizde 20 civarlarında temiz bi araç olursa beni haberdar ederseniz sevinirim.teşekkür ederim.saygılar...

eyupses' Alıntı:
aslında düşündüğün zaman evet bu araç benim içinde pahalı kaçıyor biraz.ayrıca bu benim ikinci aracım olacak.çok fazla asfalt yüzü görmeyecek bile.20 civarlarında temiz bir araç olsa benim için daha iyi olacak.yardımın için teşekkür ederim.gezenbilir in güzel tarafı bu işte.türküyenin her ucunda yardımcı olacak arkadaşların var.çevrenizde 20 civarlarında temiz bi araç olursa beni haberdar ederseniz sevinirim.teşekkür ederim.saygılar...
yok lafı olmaz ama sen gene de bunu kaçırma eğer göründüğü gibiyse, bu tür araçlarda neyin ne olucağı belli olmuyo ben bi arkadaş için 93 zj baktığımızı hatırlıyorum bi ilan sahibini aramıştık adam 20 bin istiyodu o model için çok fahiş bi fiyat, aracına güveniyodu tabi çok temizdi fln.. o paraya anlaşamadık önce, 13.500 den fazla fiyat vermedik, olmadı sonra başka bi aracı aldık, biz aldıktan bikaç hafta sonra bu ilan sahibi aradı yav ben 14 e vereyim size diye :smiley: kırabildiğin kadar kır fiyatı yani, belli olmaz

memorian' Alıntı:
yok lafı olmaz ama sen gene de bunu kaçırma eğer göründüğü gibiyse, bu tür araçlarda neyin ne olucağı belli olmuyo ben bi arkadaş için 93 zj baktığımızı hatırlıyorum bi ilan sahibini aramıştık adam 20 bin istiyodu o model için çok fahiş bi fiyat, aracına güveniyodu tabi çok temizdi fln.. o paraya anlaşamadık önce, 13.500 den fazla fiyat vermedik, olmadı sonra başka bi aracı aldık, biz aldıktan bikaç hafta sonra bu ilan sahibi aradı yav ben 14 e vereyim size diye :smiley: kırabildiğin kadar kır fiyatı yani, belli olmaz
tekrardan araç sahibiyle görüştüm.29 dan bir lira aşşa inmeye niyeti yok.başka bi araç bakacam artık.paramız hazır alacak araç yok.kafayı sinirlerim bozuluyor yahuu ?? :- :mad:

Eyyüb birde şuna bak ben favorilerime eklemiştim satılmadıysa kendime düşünüyordum birzamanlar.

http://www.sahibinden.com/karacim_otomotiv_cherokee_4_0-97WQQaXQQ12557570WQQpXQQdisplayitem

satış pasif duruma gelmiş gerçi ama bu arabada biraz arazi yapmış gibi duruyor be.

ömer bey aracı sordum.araba gideli epey olmuş.91 model bi araçtan bahsediyor bana çok temiz diye düşünmüyorum tabi bende.bulamassam bekleyecem biraz daha bulunmaz hint kumaşı değil ya

Hüooop biri kırmızıya laf mı dedi?

kırmızılım.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,930
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Yoldaki Adam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR