ERLER
L200,JEEP XJ 4.0 99 Tarsus/MERSİN
Ynt: Jeep'in Ne Renk?
Bertan abi hoşgeldinn bu arada
Bertan abi hoşgeldinn bu arada
memorian' Alıntı:burdan göründüğü kadarıyla çok temiz bi araca benziyo.. en azından kaportaya özen gösterilmiş, bu motor içinde bi fikir verir tabii.. ama fiyat 27 bile değil 30.000 ytl.. araç kusursuzda olsa bence fazla. yine de ciddi düşünürsen yardımcı olurum benim hakimiyet alanımda araçgider bakarız temiz mi diye
memorian' Alıntı:hoşbulduk fatihcimhayırlısıyla sokmuşsun xj yi araziye gerçekten çok karizmatik duruyo tekrardan güle güle kullan
![]()
ERLER' Alıntı:Teşekküer ederim abicim
yok lafı olmaz ama sen gene de bunu kaçırma eğer göründüğü gibiyse, bu tür araçlarda neyin ne olucağı belli olmuyo ben bi arkadaş için 93 zj baktığımızı hatırlıyorum bi ilan sahibini aramıştık adam 20 bin istiyodu o model için çok fahiş bi fiyat, aracına güveniyodu tabi çok temizdi fln.. o paraya anlaşamadık önce, 13.500 den fazla fiyat vermedik, olmadı sonra başka bi aracı aldık, biz aldıktan bikaç hafta sonra bu ilan sahibi aradı yav ben 14 e vereyim size diyeeyupses' Alıntı:aslında düşündüğün zaman evet bu araç benim içinde pahalı kaçıyor biraz.ayrıca bu benim ikinci aracım olacak.çok fazla asfalt yüzü görmeyecek bile.20 civarlarında temiz bir araç olsa benim için daha iyi olacak.yardımın için teşekkür ederim.gezenbilir in güzel tarafı bu işte.türküyenin her ucunda yardımcı olacak arkadaşların var.çevrenizde 20 civarlarında temiz bi araç olursa beni haberdar ederseniz sevinirim.teşekkür ederim.saygılar...
memorian' Alıntı:ankaraya yolun düşerse haber et görüşelim![]()
tekrardan araç sahibiyle görüştüm.29 dan bir lira aşşa inmeye niyeti yok.başka bi araç bakacam artık.paramız hazır alacak araç yok.kafayı sinirlerim bozuluyor yahuu ?? :-memorian' Alıntı:yok lafı olmaz ama sen gene de bunu kaçırma eğer göründüğü gibiyse, bu tür araçlarda neyin ne olucağı belli olmuyo ben bi arkadaş için 93 zj baktığımızı hatırlıyorum bi ilan sahibini aramıştık adam 20 bin istiyodu o model için çok fahiş bi fiyat, aracına güveniyodu tabi çok temizdi fln.. o paraya anlaşamadık önce, 13.500 den fazla fiyat vermedik, olmadı sonra başka bi aracı aldık, biz aldıktan bikaç hafta sonra bu ilan sahibi aradı yav ben 14 e vereyim size diyekırabildiğin kadar kır fiyatı yani, belli olmaz