Jeep'lerin Bittiği an......

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 176
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,028

Etiketler
Ynt: Jeep'lerin Bittiği an......

son_kral_54' Alıntı:
hayır,sağdakinin ön,arka kilidi ve iki araç modifiyeli zate.
sadece çamurun kendini göstermemesi ve bu nedenledirki arkadaşların orada ağır hareket etmeleri.
malum 2 tonluk araçlar.ilk turları hızlıydı geçtiler,sonrası ağır hareket ve bu manzara.

Hamdi Bey;
O sağdaki araçta yükseltme yok, çamur lastiği yok kilit olması birşey ifade etmez ki...
Aracın karnı çamura oturduktan sonra isterse isletmede de kilit olsun :smiley:

ict3055' Alıntı:
Hamdi Bey;
O sağdaki araçta yükseltme yok, çamur lastiği yok kilit olması birşey ifade etmez ki...
Aracın karnı çamura oturduktan sonra isterse isletmede de kilit olsun :smiley:

gel geç o zaman çağrı aaa amma uzattın ya dünden beri gel geç o zaman buyur gerçekten 2 gr zevk almıştım oda kalmadı bir dahada asla çamura filan girmeyi düşünmüyorum

mjeliada' Alıntı:
gel geç o zaman çağrı aaa amma uzattın ya dünden beri gel geç o zaman buyur gerçekten 2 gr zevk almıştım oda kalmadı bir dahada asla çamura filan girmeyi düşünmüyorum

kızdırmayın ada hanımı ;D ;D ;D

bi daha olsa bi daha yaparsın dimi ama :D :D :D

mjeliada' Alıntı:

wayy ben daha yeni uyandım.burdaki yeşil zj Ada'ymış. ....

mjeliada' Alıntı:
aynen öyle ama offroad benim için bitmiştir artık.

benim için rüyada dahi mümkün deil........ama çok düzgün olmayan bir zj alırsam ilerde acımadan girerim tabikiiii.onuda yaşamak lazım.....nasıl temizlenecek şimdi o çamurlar offf çok zor iş benim için... ;)

Hamdi bey bu kareyi(fotoğrafı) konuşturuyor.Valla diğerlerinin durumu vahim.Kimileri poster bile yapmıştır.

mjeliada' Alıntı:

Seni kızdırıyom diye mi çamurdan vazgeçiyorsun???
:D

mjeliada' Alıntı:
aynen öyle :smiley: modifiye yapana kadar bundan sonra çamura girmek yok seni feyz alacagım

Doğrusuda bu yoksa aracına zarar verirsin o kadar uğraştın ettin.
Ne gerek var, iki çamurda eğlenecem diye zorlamana...
Yükselt tak lastikleride sonra gir her yere :smiley:

arwin' Alıntı:
Mehmet Becceyi okeye dördüncü çağırmışlar.... ;D ;D Suzukisiyle hem de.... Kenarda da iki yancı var... :D :D
Oyundaki arkadaşlardan ikisi sırtını dönmüş :smiley:
Küstüler mi acaba ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR