JZ'mi Sattım. Grand Vitara 2.0 Aldım. Modifiyesindeyim.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenancaglayan26 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,477
Ynt: JZ'mi Sattım. Grand Vitara 2.0 Aldım. Modifiyesindeyim.

abi bu ne hız araç mükemmel olmuş.
fakat Hefes çabuk geçti heralde aracı sahibindende gördüm :smiley:
Hayırlı satışlar

Etiketler

yok abi suziden hevesim gecmez daha doyamadım ücbeş kuruş kar edebilirsem bitane daha yapmayı düşünüyorum birde sahibindende arac güzel reklam oluyor calışmalarımızdan herkez vaydalansın isterim Hee He Heeeee...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-off-road-donanimli-2003-model-grand-vitara-43524062/detay

Ben daha yeni gördüm konuyu, çokda beğendim aracınızı.
Güzel anlatım ve fotoğlar için teşekkürler...
Video'ya bayıldım...

valla kar edebılıyosanız ne mutlu ben 29 a 2000 1.6 jlx malettım suan satsam etcegı 24-25

aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın bol çamurlar
offroad modifiyesi yapıpta satarak kar eden pek görmedim ama hayırlı satışlar

bir de ricam olacak moderatör arakadaşlar da ilgilenirlerse
konu başlığında ki JZ ZJ olarak değiştirilebilir mi? bu işlere yeni gönül verenler yeni bir Jeep kasası aramakla uğraşmasınlar ;)

ya nasip abilerim benim vaktim var ugraşıyorum sanayilerde gece gündüz ugraşmak isteyen alır ugraşır yapar istemeyen istenilen paraya alıphazır zahmetsiz bir şekilde biner ve gazlar.
Aracımdan memnunum allaha şükür satılmassa biner zevkini cıkarırım ;) :D

SAYGILAR....

yanlıs anlamayın ama bu aracta modıfıyenın bıtmesı ıcın bence celık tampon -vınc -ayna mahrutı -kılıt defransıyellı -aks flansı zorlamada zor etaplarda camurda kırmaması ıcın aksları - kupa yukseltme - port bagajda montaj yaptırısan bızım modıfıyelerle bızımle aynı fıyatlara yptırır sın ozmana fıyatın halıyle artacaktır suan sende gordugum kadaıyla 3 ' kıt spacer -mt -snorkel gozukmekte

Bu aracada binilirbence satmasammikiiiiii ;) :D

_DSC0301.jpg

DSC_1070.jpg

DSC_1148.jpg

ben suzukıcı olarak satmanı tavsıye etmem 100 km de 11-12 lt lpg de arac oynuyor amerıkanın yakıtının nerdeyse yarısı konfor ve arazısıde ıyı sadece akslere falans takıp onlara dıkkat et onlar bıraz hassas

Abi aracta port bagaj var kupadan 4cm lik yükseeltme var gerisinide alacak kardeş yaptırsın benden bukadar siz profosyenelsiniz saygım var bizim işlem yolda camurda bırakmasın yeter...
SAYGILAR

vitara (7).jpg

ŞUNU ANLAMADIM AKSLARA FİLANŞ DEMİŞSİNİZ bu filanş memet beccenin kitinde yokmu ben var biliyorum ve taktık resime bakarsanız görürsünüz heee eger başka bişeyse resimle anlatırsanız sevinirim

susukiki (4).jpg

sanırım kıtte vardı oguz abı bırazdan mudahale eder teknık olarak bılgı verır

gokhan5234' Alıntı:
yanlıs anlamayın ama bu aracta modıfıyenın bıtmesı ıcın bence celık tampon -vınc -ayna mahrutı -kılıt defransıyellı -aks flansı zorlamada zor etaplarda camurda kırmaması ıcın aksları - kupa yukseltme - port bagajda montaj yaptırısan bızım modıfıyelerle bızımle aynı fıyatlara yptırır sın ozmana fıyatın halıyle artacaktır suan sende gordugum kadaıyla 3 ' kıt spacer -mt -snorkel gozukmekte

ABİ.....
Bu yazını düzelt ozaman benim aracımda herşey profosyenel yapıldı senin yazdıklarından sadece celık tampon -vınc -ayna mahrutı -kılıt defransıyellı EKSİK bunlarda benim hart offroad yapmama engeldegil cok da lazım degil tek başıma arazide gezmiyorum gurup halindeyiz birbirimize yardımcı oluyoruz
SAYGILAR
Bunlarda filanşları 3.8 cm

susukiki (9).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR