Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..)
21 TL lik tulum alınmaz demiyorum.. (BİM mağazasından 4,90 TL ye iki adet tulum da aldım... ikisini gerekirse fermuarlarından birleştirip büyük bir pike olarak kullarınıyorum yaz kamplarında , deniz kenarında falan) ama 60 TL den 21 TL ye inmiş, aslında 60 TL fiyatı var diye çok bir beklentiniz olmasın demek istemiştim...(Kış kampları için güvenle kullanılacak tulumlar belli zaten.. elyaf olanlar 250 TL den başlıyor, kaztüyü olanlar da 1000 TL civarında)
Kesinlikle çok işe yarıyor aynı zamanda agac arasına iple gerip altına da sandalye ateş yagmurda çok faydalı.
Aynısını Koçtaş tan 5x3 metre 25 TL ye aldım.
Bİrde kendim yaptırdım brandacıya kaliteli olsun diye bir üst kalitesinden yaptırdım SONUÇ HÜSRAN!! Ağır olduğu için yanlardan patladı :-\
Sonuç: Pazar çadırından şaşmamak lazım adamların tecrübesi var bu konuda ;D
Heveslenmeyin Evrim Bey, adamlar mallarının kıymetini biliyorlar İyi ekipman, iyi para. En azından alırken şunu biliyorsunuz ki, sizi yarı yolda bırakmayacak.
247TL den 140TL ye düştü. Kendim aldım son derece memnunum. Özellikle 150kg limiti olması diğer kamp sandalyelerinden ayırıyor. Arayışta olan kaçırmasın
Ürün Özellikleri:
Ironman 4x4 Marka
Soft Kamp Sandalyesi
Özel Taşıma Çantası ile Birliktedir.
Ironman 4x4 Logolu,
Bardak ve termal bölümü mevcut olup kurulumu son derece basittir.
Suana kasar 2 sefer deneme firsatim oldu.cadiri arac kasasina kurdum alti tahtaydi cok bir isi ile tecrubem olmadi ama bel agrisi ve rahatlik acisindan Kesinlikle cok daha iyi