Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,936

Etiketler
Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009)

fatih unuttun madem sen yazmıyosun ben yazayım ;D
çekilen renault dakiler tamircinin önüne gelip durduklarn fatihe bizim araba sağlamken bu kadar hzlı gitmiyo uçurdun bizi demiş ;D

Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Off-Road Keşif Gezisi (28 Haziran 2009)

valla ben yarı yolda atar bir kenara dedim renoyu ama sapasağlam çıktı

fatih etler çok güzel duruyorlardı bünyamin kardeşimin söylediği gibi damağınızla çiğnediniz değilmi,orada sanki benim arabaya benzer bir zj gördüm galiba arkadaşımızın maraş tan aldığı araba mı?maaşallah güzel duruyor nede olsa zj benim eksikliğimi gidermiştir inşaallah.Cüneyt abimi sanki rakıda yanlız bırakmışlar ama etler yine ona emanet afiyet olsun abi.

Fatih bu arada Ankara daki üç kağıtçıdan hala haber yok eee herkes esnaf olamıyor.

tuğrul abi nasıl gezimiz sana bir türlü kısmet olmuyor hadi bir an önce emekli ol

çok güzel gezi olmuş.emeğinize sağlık.Cuma gününden beri kampta olduğum için geziye katılamadım.Birdahakine inşallah..

valla tuğrul abinin dediği gibi dişlerimi kullanmadım etleri yerken tamamen damağımı kullandım deli et yerim ama cünetabinin eline su dökemem bu konuda maşallahı var.

Tugrul abi benzinciler sonradan toplandı cüneyitabinin yanına :D

çok şey kaçırdın sami

Bünyamin inşaallah seneye sizleri ben sürükleyeceğim o zaman siz benden korkun boş vaktim çok olacak

inşallah abi altımızda dört çeker olduktan sonra her yere varım

ERLER' Alıntı:
DSCF3050.jpg

Süper olmuş tam karnaval,o yeşil o dereler memleket geldi aklıma, dereleri yol etmişsiniz. Nice yenilerini yaparsınız umarım.
Bu resimdeki nacak(kücük balta) ne işe yarıyodu sorması ayıp, oradamı kesip,doğrayıp,pişirdiniz :smiley: birde yakın cekim mangal yapmışlar bakarmısın

Aklıma takıldı araç sahipleri alınmasın lütfen, Fe ve Captiva sorunsuz eşlik ettilermi

"Madenci" Sorun ne demek altı bile değmedi..resimleri basim koyacam siteye..Bir ara suya düştü ön sileceklere kadar batmadı cıktı o resim bende yok birisi cektiydi ama daha koymamış...

07FE Kasım kardeş anladım.

Yine çok güzel eğlenmişsiniz. Teşekkür ederiz. İnşallah Gaziantep e gideyimde hayırlısıyla beraber bir gezi düzenleyelim.

Yeşillikler arasında, bol sulu, geniş katılımlı, kısaca çok keyifli bir gezi olmuş arkadaşlar... Yiyenbilir kısmını görmezden geliyorum. ;)

Bilmeyenler için, gidilen bölge ve rotalar hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?... Nereden, nasıl gidilir?... Mesafeler nedir, vb. gibi?...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR