Sen mutlu olmayı öğreniyosunpeşehodka' Alıntı:
sonra elimdekilerinden de olayım bi lada alacak ondan da olayım değilmi![]()
bahcivankurt' Alıntı:sayın ekinoks'a bunları yapanlarda var ama onların kıymetini biliyormusunuz acaba.ben kız arkadaşım içim dalış bile yaptım yaaaaaaa.hemde ne riskler alarak ama sonra ne oldu hanımefendi bir dünya fırça attı.neymiş efendim denizin dibinde o pankart açılırmıymış o foto face de yayınlanırmıymış vs vs .altı üstü bir evlilik teklif ettik bir dayak yemediğimiz kaldı
bahcivankurt' Alıntı:balıkesir tekirdağ arası en kısa nerden gidilir, nerde radar yok,en iyi yemek yenen yer neresi,gemi nerden daha hızlı geçer,en güvenli yol neresi, ve buna benzer birçok sorunuza yanıt verebilirm ve ayrıca sanırım daha bir fırın ekmek yemem gerekli EVET demesi için ne yapalım bu devirde böyle aşık yok diyenlere ithaf olunur
Bu yazdıklarını bir kenara not ette üç beş sene sonra okuyunca ne düşüneceksin bakalım...bahcivankurt' Alıntı:balıkesir tekirdağ arası en kısa nerden gidilir, nerde radar yok,en iyi yemek yenen yer neresi,gemi nerden daha hızlı geçer,en güvenli yol neresi, ve buna benzer birçok sorunuza yanıt verebilirm ve ayrıca sanırım daha bir fırın ekmek yemem gerekli EVET demesi için ne yapalım bu devirde böyle aşık yok diyenlere ithaf olunur
arwin' Alıntı:Sayın arwin Bey ve Sayın peşehodka Hanım,
eşlerinizin arkadaşı olarak bu tüm yazdıklarınızı kayda almak zorundayım. Bilginize... ;D
Eeeee tehdit mi![]()
![]()
![]()
Ah garibimbahcivankurt' Alıntı:hepimiz biliyoruz ki gidilen yol ne kadar zor ve yorucuysa uzunsa yolun sonunda alınan tad da okadar çok oluyor.bence değer üj bej yıl değil üjyüz bejyüz yılda geçse vazgeçmem ben bu sevdadan kızanım.saygılarımla
Benim gördüğüm tek ışık ayışığıekiNoks' Alıntı:sarı ışık ;D
ekiNoks' Alıntı:sarı ışık ;D