Kalbini Dinle; August Rush (2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dağlarkızı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,294

dağlarkızı

''bayangezer''
Yer
Ankara
Web
www.meralpekcan.com
[attachment=1]

Yönetmen : Kirsten Sheridan
Senaryo : Nick Castle , James V. Hart
Yapım : 2007, ABD
Tür : Dram, Müzik
IMDb Puanı : 7.5/10 20,971 Oy

Oyuncular
Freddie Highmore (August Rush) , Keri Russell (Lyla Novacek) , Jonathan Rhys Meyers (Louis Connelly) , Robin Williams (Maxwell 'Sihirbaz' Wallace)

Lyla Novacek çok yetenekli bir viyolonselisttir. New York'taki bir konser çıkışında Washington Square'deki bir partiye katılır. Orada İrlandalı gitarist Louis Connelly ile tanışır. Müzik aşkını paylaşırlarken birbirlerine de aşık olurlar ve o gece birlikte olurlar.
Bir daha birbirlerini hiç görememiş olan bu ikilinin, o gecenin meyvesi olan çocukları August Rush ise yıllar sonra müziğin yardımıyla ailesini bulabileceğine inanır.

Ne zamandır diyorum dağlar kızı gel şu sinema konusuna bir şeyler karala diye.. :smiley:
Bugüne kısmetmiş... :smiley:
ilk filmimizle başlayalım;(Spoiler içerirse affola... :smiley: )

Piyangodan çıkan bir film desem yalan olmaz sanırım..İyi ki de çıkmış ama..

Çok güzel ve seyre değer bir filmdi..Konu zaten beni bitirdi diyebilirim..Müziklere girmiyorum bile..Sırf o şarkılar için bile izlenir.O kadar etkileyiciydi ki film bittikten sonra uzun bir süre kapanıştaki şarkıyı dinliyorsunuz farkında olmadan..Sonra başa alıp tekrar dinlerken buluyorsunuz kendinizi..Konusu şu bizim bildiğimiz yetimhanede büyüyen çocuğun anne ve babasını arama serüveninden çok çok farklı..Garip bir aşk hikayesinin müzikle buluşması filmin ana fikrini oluşturabilir sanırım..Hala benim gibi bu zamana kadar izlemeyenleriniz varsa bir şekilde edinip izlesin ya da sizde piyangodan çıkmasını bekleyin. :p Sizi temin ederim ki hiç sıkılmadan iki saat geçiriyorsunuz dahası filmin sonunda yüzününüzde engelleyemediğiniz kocaman bir gülümseme oluşuyor...Bir şeye kayıtsız şartsız inanmak böyle bir şey sanırım..Haa birde Robin Williams’ı da unutmamak lazım..Her ne kadar birazcık arka planda kalmış gibi olsada onunda filme ayrı bir tat kattığını söylemeden edemeyeceğim..

August  Rush.jpg

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler