Kamp Aktiviteleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihsanca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,449

ihsanca

www.911.org.tr
Yer
bursa
Web
www.911.org.tr
arkadaşlar merhaba
Hemen hemen hepimiz grup olarak kaldığımız kamplarda arkadaşlarla değişik kamp aktiviteleri yapıyoruz. Burada bunları paylaşabilirmiyiz en çok hoşumuza gidenler, oyunlar, şakalar gibi
ateş başında söylenen şarkılara eşlik etmeyi yazmayın o standarttır herhalde :smiley:

Etiketler
Ynt: Kamp Aktiviteleri

biz genelde hava musait değil ise çadırda eşli batak oynuyoruz.yenilen yemekleri hazırlıyor:smiley:))

Coğunuz Bilir Belkide Vampir Oyununu,

Oyun Kalabalık Bir Gurubla Oynanır, Oyunda Bir Hakem Secilir, Hakem Oyuna Katılan Bütün Arkadaşların Gözlerini Kapatmasını İster Gurubun Kalabalığına Göre Oyun İçersinden Vampirler Secilir, Mesela 10 Kişilik Bir Gurubta 2 Vampir, Sonra Vampirlerr Gözlerini Acarak Diğer Katılımcı Arkadaşlar İçersinden Bir Kişiyi İşaret Ederler, Ve Tekrara Vampirlerde Gözlerini Kapatır, Hakemin Komutuyla Herkes Gözünü Acar Ve Hakemm ;

Evet Arkadaşlar Köyümüze 2 Vampir Dadandı Bu Vampir İçinizden İki Kişi İyi Düşünün Ve Grupca Bir Karar Vererek Aranızdaki Vampirleri Bulun Der, Bu Esnada Vampir Olan Arkadaşlar Kendilerini Belli Etmemek Zorundadırlar, Sonra Gurub İçerindeki Vampirleri Tahmin Etmeye Başlarlar, Her Defasında 1 Secim Hakkı Vardır Vampirin Kim Olduğunu Belirlemek Üzere, Ve Kararlatırılan Kişiye Son Zör Olarak Savunma Hakkı Verilir Ve Neden Vampir Olmadığını Savunmak Durumundadır, Cünkü Savunma Sonunda Grup Oylama Yaparak Arkadaşın Vampir Olup Olmadığına Karar Vereceklerdir, Eğer Savunması Yetersiz Kalırsa Ve Gercekten Vampir Olmayan Birini Gurub Vampir Olarak Oylarsa O Köylü Oyundan Cıkar, Ve Oyundaki Kişi Sayıları Böylelikle Her Defasında Azalır, Taki Bütün Vampirleri Gurub Bulanan Kadar Oyun Sürer Gider, Tabiki Dikkat Edilmesi Gereken Nokta Vampirleri Bulamadan Köylü Arkadaşları Tüketmememizdir, Cunku Vampirler Oyunu Kazanmıs Olur Köylü Arkadaşlar Tükenirse

Her Göz Kapamada Vampirler Yeni Bir Kurban Secerler. Böyleleikle Gurub İçi Cok Sıcak Bir Oyun Oynayarak Gurubu Kaynaştırmış Olursunuz,,,

Umarım Anlatabilmiştirim :D

İyi Oyunlar
Oyyy Yoruldum Vallla :D

arkadaşlar limon diye bi oyun vardı ker kişiye kare bi alan veriliyordu bide top vardı havaya atıp kendi sahamıza düşürmemeye çalışıyorduk ama tam olarak nasıl bişeydi hatırlamıyorum belki sizde o oyunun adı farklıdır bu oyunu bilen varmı

ortalıkta sert bi çamur varsa çivi oynuyorduk darboğazlar yapmaya çalışıyorduk şimdi diyeceksiniz biz de bunları çocukken oynuyorduk :smiley: ama biz koca adamlarkende oynuyorduk(en son 3-4 sene önce), kuyu diye misketlerle oynanan bi oyunda vardı ama onunda nasıl oynandığını tam hatırlayamıyorum bunları oynamayı bile özlemişim

benim bildiğim en azından şimdiki jenerasyonun limon diye oynadığı oyun basket sağasında bir sıralama belirlenir 1. kişi basket atmaya çalışır atarsa 1 şansı daha olur eğer atamazsa, sonraki kişi, top yere 1 kez sektikten sonra tutmaya çalışır tutamazsa sonrakine geçer tutarsa basket atmaya çalışır ... böyle devam eder
eşli batak güzel fikir ama izcilik içinde olmuyor maalesef:(

valla benim kamp anlayışım yürüyüş mangal ve doada güzrl bi uyku
ama ateş başı muhabbeti zewkli olur yanı

hasan beye kesinlikle katılıyorum zaten kamp yapmak cok zewkli bi aktivite baska bişeye gerek yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR