<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kamp Arkadaşları Aramaktayım </b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="Güney Demirtürk" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
Güney Demirtürk' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Aynen abim bende bizim arkadaşları teşvik etmeye çalıştım kendimi paraladım ekipman ve öğrenci halimle maddi destekte bulundum ama kimsede bi istek azim göremedim. Şu sıralar yapabileceğim bi grup yokmu yahu göllü nehirli ormanlı dağlı biraz ılıman biyerde 1 hafta toprakla ağaçla güneşle hayvanlarla muhattap olalım karışalım . Hasan abicim valla ekipmanım var bayağı ama uludağ zirve için yeterli ekipman yok..<br />
<br />
Bu aralar kamp ve doğaya karışmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum küçük bi grup oluşturalım karar verelim orta bi noktada buluşalım yapalım birşeyler yahu!
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Güney kardeşim;Sırt çantan,uyku tulumun,Çadırın varsa yeterli. Uludağ faaliyetinde herkez zirve yapmayacak.Kamp yerinde kalacaklar olacak .Polar mont ,Yağmurluk ve iyi bir bot uludağ zirvesine de yeter,İstanbuldan arabaları ile gelecek 2 arkadaş var dönüşte birine ekleriz seni,Konuyu takip et bence.Selamlar.</div>