Kamp Ekimpmanları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taha.f?r?nc? Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,413

taha.f?r?nc?

Yeni Üye
Web
www.facebook.com
Herkese iyi günler,
Ben üniversite öğrencisiyim, daha önce ve hala devam etmekte olan İstanbul izci kulübünde izciliğime devam etmekteyim. Gerek kış kampı gerek yaz kampı, çoğu kampa katıldım. ve şuan farklı dağcılık kulüpleriyle ve bireysel olarak kamp yapmak istiyorum. bu konuda bana yardımcı olur musunuz? çadırından tulumuna, el baltasından ocağına ne tür ekipmanlar lazım ben kendi listemi oluşturdum ama sizim gibi tecrübelileri gördükten sonra sizin daha iyi bana yardımcı olacağınızı gördüm. Şimdiden teşekkür ederim.
Benim listem
-Husky flame kırmızı 2 kişilik 5 mevsimlik çadır
-Husky magnum -15 uyku tulum
-mat
-Creeper 60 litre sırt çantası
-Alüminyum Soplo Siyah 1Lt Matara
-Bear Grylls Hatchet Balta
-Çakı
-Kürek
-kafa feneri
-çadır ışıldağı
-katlanabilir tabure

Etiketler
Ynt: Kamp Ekimpmanları

- İp kesinlikle al, nerede ne zaman ihtiyacın olacağı belli olmuyor. Yanına mandal da alabilirsin
- Kamp ocağı
- Yemekler için baharat
- Akşam sıkılmaman için kitap, dergi vs
- Islak mendil
- Sabun

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, daha tecrübeli arkadaşlar daha detaylı liste hazırlayabilirler. Kolay gelsin

ekipman secerken hafif ve kaliteli olmasına dikkat et. özellikle çadır,uyku tulumu,ve eşyalarını taşıyacağın sırt çantası bunlar cok önemli. ben çantada deuter öneririm. çadırda marmot twınlight 2p tulumda ise en az -10 luk hafif bi tulum. doğada yaklaşık 20 km yürüdüğünde bu yük sana eziyet gelmeye başlar o yüzden gereksiz malzeme kesinlikle almamalısın. bence balta ,tabure ve kürek taşımak çok gereksiz. kafa lambasında led lenser iyidir. yiyecek için hazır ısıtılabilir gıdalar olabilir... çatal kaşık içinde barındıran bi çakı yeterli olur..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler