taha.f?r?nc?
Yeni Üye
Herkese iyi günler,
Ben üniversite öğrencisiyim, daha önce ve hala devam etmekte olan İstanbul izci kulübünde izciliğime devam etmekteyim. Gerek kış kampı gerek yaz kampı, çoğu kampa katıldım. ve şuan farklı dağcılık kulüpleriyle ve bireysel olarak kamp yapmak istiyorum. bu konuda bana yardımcı olur musunuz? çadırından tulumuna, el baltasından ocağına ne tür ekipmanlar lazım ben kendi listemi oluşturdum ama sizim gibi tecrübelileri gördükten sonra sizin daha iyi bana yardımcı olacağınızı gördüm. Şimdiden teşekkür ederim.
Benim listem
-Husky flame kırmızı 2 kişilik 5 mevsimlik çadır
-Husky magnum -15 uyku tulum
-mat
-Creeper 60 litre sırt çantası
-Alüminyum Soplo Siyah 1Lt Matara
-Bear Grylls Hatchet Balta
-Çakı
-Kürek
-kafa feneri
-çadır ışıldağı
-katlanabilir tabure
Ben üniversite öğrencisiyim, daha önce ve hala devam etmekte olan İstanbul izci kulübünde izciliğime devam etmekteyim. Gerek kış kampı gerek yaz kampı, çoğu kampa katıldım. ve şuan farklı dağcılık kulüpleriyle ve bireysel olarak kamp yapmak istiyorum. bu konuda bana yardımcı olur musunuz? çadırından tulumuna, el baltasından ocağına ne tür ekipmanlar lazım ben kendi listemi oluşturdum ama sizim gibi tecrübelileri gördükten sonra sizin daha iyi bana yardımcı olacağınızı gördüm. Şimdiden teşekkür ederim.
Benim listem
-Husky flame kırmızı 2 kişilik 5 mevsimlik çadır
-Husky magnum -15 uyku tulum
-mat
-Creeper 60 litre sırt çantası
-Alüminyum Soplo Siyah 1Lt Matara
-Bear Grylls Hatchet Balta
-Çakı
-Kürek
-kafa feneri
-çadır ışıldağı
-katlanabilir tabure