<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 137140" data-quote="metintin" data-source="post: 1476679"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1476679"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1476679">metintin' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Herkese merhaba.<br />
2018 de satın aldığım arazime kamp işletmesi açmak istiyorum.<br />
<br />
Yer : Muğla Dalyan Gökbel Köyü'nde. Orman içi.(tapulu ama imar yok)<br />
Konum:Gökbel Mah. 36.787511, 28.670993 (Yandex haritalar da net görüntü var)<br />
Ahşap bungalov, karavan park, çadır alanı.Restaurant. vs ...<br />
Elektrik ve su var. Yola yakın. Plaja 4 km. Dalyan'a 6 km.<br />
<br />
İmar kanunları düşündüklerimi yapmama izin vermiyor. Deneyimli arkadaşların önerilerinden yararlanmak istiyorum.<br />
Selamlar.<br />
Metin Aydemir. Eskişehir. 7 Nisan 2018
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Selam, ben de Dalyan'da yaşıyorum. Merkezde otelciyim. Sizin gibi bir yer ben de çok aradım, fakat sınırlamalar çok fazla olduğu için yer satın almaktan vazgeçtim. Eğer belediye size bir kaç bungalov izin vermişse yapıp, ruhsat alıp, daha sonra kısım kısım ekleme yapabilirsiniz.. Zabıta çok fazla üstünde durmuyor bir süre sonra.. Belgeleriniz tam ve ödemelerinizi zamanında yaparsanız çok karışmazlar, fakat siz orada para kazanıp göze batarsanız hakkınızda çok laf çıkartabilirler, çünkü buralı değilsiniz.. (ben de buralı olmadığım için biliyorum, dışarıdan gelip para kazananları karalama gibi huyları var burada yaşayan bazı kimselerin..)<br />
<br />
Şuanda da, OGM'nin kapısını çalmayı düşünüyorum.. artık devletten uzun vadeli kiralama yoluna gitme fikrindeyim.. tabi ne çıkar bilemem.. Burada yazılanlar gibi internette pek bir bilgi yok..</div>