Kamp Için Ekstra Bagaj Imkanı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kraina Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,144

kraina

Kamp I
bagaja sığmayan veya koymak istemediğiniz eşyalar için alternatif taşıma sistemi ! araçüstü tavan bagajından daha fazla taşıma kapasitesi sunuyor. araç haliyle biraz uzuyor ama römorkla uzadığı kadar değil :rolleyes: ekte sadece iki resim var ama dileyen youtube veya gugıl aacadan 'hitch cargo carrier' 'towbox' 'stowaway carrier' gibi tanımlarla araştırabilir. TC de ve yaşadığım Ukrayna'da rastlamadım ! kullanan, bilen veya yorumu olan var mı ?

22606_200x200.jpg

Lund_fold_up_hitch_cargo_rack.jpg

Etiketler
Aracım focus 1. Çeki demirini araştırdım 650 tlye mal oluyor. Şimdilik erteledim. Ta ki aracımı değiştirene kadar. Ileride mutlaka kullanacağım

Ayrıca eklemek istediğim şey; kamplara da bu araçla gittim hep. Yere çok yaklaşıyor ama dikkat edilirse sorun olmuyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracım focus 1. Çeki demirini araştırdım 650 tlye mal oluyor. Şimdilik erteledim. Ta ki aracımı değiştirene kadar. Ileride mutlaka kullanacağım

Ayrıca eklemek istediğim şey; kamplara da bu araçla gittim hep. Yere çok yaklaşıyor ama dikkat edilirse sorun olmuyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
station wagon mu araciniz ? bir de aracin yuk kapasitesi asiliyo genelde :smiley:

Aracım sedan. 3 çocuk ile tavana 2 adet kumaş valiz ile bagaj, koltuk yanı, altı heryer dolu vaziyette 2 senedir çadır Kampı yapıyoruz. Çok zor oluyor ama zevkli. Hatta yanimizda bir de kedimiz vardı. Bu sene olmayacak.

Aracım sedan. 3 çocuk ile tavana 2 adet kumaş valiz ile bagaj, koltuk yanı, altı heryer dolu vaziyette 2 senedir çadır Kampı yapıyoruz. Çok zor oluyor ama zevkli. Hatta yanimizda bir de kedimiz vardı. Bu sene olmayacak.
kahraman aile ! siz de kahraman aile reisi oluyorsunuz, hic abartisiz.. :smiley: cocuklariniza dogayi yasattiginiz icin bi dogasever olarak size (ve esinize) tesekkur ediyorum.. ben de 1975 ten (4 yasindan) beri cadirciyim.. hic unutamam ana-babamla tamamini cadirda gecirdigimiz yazlari.. arabamiz ve kedimiz de yoktu :smiley: cok mutluyduk ama be.. o eski siyah beyaz fotolarda yuzlerimiz hep guluyodu.. cocuklariniza omurleri boyunca hatirlayacaklari anilari hediye ediyosunuz..

Bahsettiğim bagajların fotoğrafını çekmeyi unuttum ama çok faydalı. satım aldığım internet sitesindeki fotoğrafı göstereyim. Bundan 2 tane koydum tavana. Cırcırlı bağlama kayışı diyorlar kayışa da. Arabanın içinde geçirerek 2 kayış ile sabitleniyor.
OA_4144519.jpg

Alttaki reklamı silmek amacı ile resmi düzenledim

Son düzenleme:

evet bu da pratik cozum.. araba arkasindaki hitch cargo trailer, aracin bagaji + tavani yetmediginde basvurulacak yontem.. tabi uzamayi goze alacaksin.. + aracin tasima kapasitesini asmayacaksin..

Taşıma kapasitesi konusunda acayip umursamaz oldum iyice :(. Araç tam yüklü iken süratle kasis vb yerlerden geçerken arka tekerler davlumbaza değiyordu.

650 tl sadece ceki demiri fiyati mi ? ruhsata isleme masrafi da var mi TC de ?
Evet toplam fiyat ama fiyatı aldığım tarih 2015 mart. onaylı çeki demiri direkt olarak almanyadan faturalı olarak geliyor. o tarihte avro kurunu hatırlamıyorum ama 650 tl nin 100 tl gibi bir fiyatı ruhsatın değişimine gidiyor demişlerdi. geri kalan rakamın çeki demiri için yüksek olduğunu düşünüp almanya web sitelerinden fiyatları araştırdığımda rakamın fiyatında yalan söylemediklerini gördüm. Neden almanya derseniz de, ford focus 1 için çeki demiri sadece 1 modele ruhsatta izin veriliyormuş türkiyede.

aman yapmayin .. cocuklar var... tekerin davlumbaza degmesinden daha kotu durumlar olabilir, allah korusun..
Arada bir helezonları ve amortisörlere baktırıyorum. Yüklü iken çok süratli gidilmezse sorun olmuyor, süratli olursa kasislerde sorun oluyor.

Bahsettiğim bagajların fotoğrafını çekmeyi unuttum ama çok faydalı. satım aldığım internet sitesindeki fotoğrafı göstereyim. Bundan 2 tane koydum tavana. Cırcırlı bağlama kayışı diyorlar kayışa da. Arabanın içinde geçirerek 2 kayış ile sabitleniyor.
Ekli dosyayı görüntüle 6118

Alttaki reklamı silmek amacı ile resmi düzenledim

merhaba bagaj çantalarınızı nereden aldınız ? bilgi veririmisiniz.

selamlar saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR