<div class="bbWrapper">rica ederim , mesai saati içerisinde olduğum için ayrıntılı yazamadım.şahsen 4 gece kaldığım , nerdeyse her hafta sonu deli gibi piknik yapmaya gittiğim favori yerlerimden bir tanesidir. orada iki tane işletme var sağlı sollu , biri çaprazda göl kenarında lokanta diğeri bir kaç adım geride köy evleri havasında. lokanta tarafına gidebilirsiniz çadır ve kamp için. gölün karşısına geçin,kıyı kenarda ağaçlarla çevrilmiş minik çadır yerleri var. göl kenarında sabah 6 da uyanıp , etrafı izlemek gibisi yoktur. gölün üstünde oluşan sis bulutları içerisinde yüzen ördekleri izlemek ise ayrı bir güzeldir. göl yapaydır , suyunu vadiden alır . vadi ye giriş gölün başladığı yerdir. yaklaşık 2 km lik ilerledikçe zorlaşan yürüme parkuru vardır. şelalesi de vardır , görmeden olmaz.vadi içerisinde de çadır kurmaya müsaittir. fakat göl kenarı yine iyidir. Çeşmeye yakın , lokanta ve wc ye yakın olmak gerekir. Mecidiyeköy'den oraya 80 km çekiyor. bir saatte rahat gidilir. tabiat parkına girmeden önce kasabadan geçiliyor. burada herşey alınabilir. kasabından marketine , manavına , nalburuna hatta A101 bile var.<br />
son yıllarda maalesef bu güzelliklerinde sonu gelmeye başladı , bilinçsiz vatandaşlarımızın gelişi güzel bir şekilde pikniklerini yapıp çöplerini etrafa , derelere attıkları için kirlenmeye yüz tutmuştur. en son Ramazan öncesi pazar günü gittim , inanılmaz kalabalıktı . istanbula en yakın olan bu güzelim doğa harikasından umarım mahrum kalmayız.<br />
<br />
<br />
Sent from my iPhone using Tapatalk</div>