Kamp İşyeri acma ???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan toprak18 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,046

toprak18

Yeni Üye
Yer
Bursa
Merhaba ben gezmeyi seven biriyim.Çanakkalede bir kamp işletmesi alıcam ve şuan acemiyim.Neler yapacagımı bilmiyorum.Aranızda kamp işleten varsa bir bilgi verebilirmi teşekkürler.Kısmet olursa nisan sonunda acıyorum kampı beklerim :smiley:

Etiketler
Ynt: Kamp İşyeri acma ???

hayırlı olsun..inşallah düşündüğün gibi olurda iş yaparsın...bu yaz ben çanakkale ve kazdağları etrafında karavan ile kamp yapmayı düşünüyorum..neden olmasın ki senin aldığın ve açacağın bir yerde kamp yapmak...hele hele bir de orman içi olursa bir de su ve deniz manzaralı olursa deme keyfin tadına...
----çok yerler gezdim gördüm...ne kadar pis kullanılmaması gereken yerler var bir bilsen.ama darda kalanlar için bir cennet oluyor.kampın en önemli baş derdi SU ve TUVALET dir...eğer bu iki imkan varsa diğer ihtiyaç malzemeleri zaten gelen kişiler tarafından sana aktarılır ve teminini sağlattırırlar..sırayla her ihtiyaç malzemesi bir sezon içinde gerçek ihtiyaç sahipleri tarafından isteğe uygun olarak tamamlarsın..Çokda zor değil .Kafanı çok bir şeylerle meşgul etme.Yeter ki bir ihtiyaç arzu edildiğinde hemen veya ertesi gün temin edebilmendir.Tek ve ilk su ile Tuvalet sorunu çok iyi hazırlaman gerekir...Eğer ki tuvaleti temiz ve süreli bakımlı olan bir yer bayanlarımız tarafından birinci tercih olarak değerlendirilir.Genelde bayanlar biraz nazla gelebildikleri için bu atmosferelere şok olarak bakımsız ve pis tuvaletleri görünce bizlerin tadını bozduğu gibi diğer orada bulunan kişileri de etkiliyor...Ayvalıkta çadır kampında iki gece konakladım.daha malzemeleri indirmeden yer bakarken hemen tuvalet denetimi yapıldı..Bizim gibi yeni gelenlerde tuvaleti bakımlı ve temiz görünce çadırlarımızı kurduk ve konakladık...memnun kaldık..eğer yolum o tarafa düşerse kalacak yer için o kamp yeri hazır kafamda...senin aynı düzeni sağlamanla sanırım müşterin çoğalır ve sabit müşterinde olur.seçeceğin gece uyumayan bekçilerinde çadırların aralarında denetim amcı dışında bir düşünceye sahip olmamalı...her ne kadar güvenliği sağlamaya çalışsada çadırın içinde dışarıda gezen birinin olması çocukları ve çadır içindekileri tedirgin etmemeli...umarım bir kaç bilgi ilgini çekmiştir...kolay gelsin..yer ve adres bilgilerinide yazarsan buradan kampına gelecek kişi olur....hayırlı olsun...

Öncelikle teşekkür ederim paylaştığın bilgiler için.Çanakkale küçükkuyuda kamp yerini planlıyorum sahibiyle anlaştık inş. mayıs ayında acarım.İnternetten araştırdığıma göre iyi bir yermiş sahil kenarı.Benim düşüncem acemilikte fazla yanlış yapmamak.Bende 3-4 yıl önce baya kamp yaptım artık otostopla geziyorum sadece.Müşteri gözüyle görebilmek bence önemli.Paylaştığın bilgiler için yeniden teşekkürler,söyledikleri düşünmekle kalmayım uygulamaya koymak olucak :smiley:

merhabalar:smiley:) Küçükkuyu gerçekten güzel bir yer Çanakkaleliyim ve birçok yerindede kamp yaptım umarım sizin açacağanız kamp yerindede bir gün kamp yaparız..Bencede kollektif yaşanan alanlarda su ve tuvalet sıkıntısı yaşanabilmekte bu tip sorunlar yoksa zaten tercih sebebi olacaksız tek ihtiyaç bu çünkü kampa gelecek insnalar sessiz sakin nezih temiz br ortam ararlar doğada yeterdir temel ihtyaçlar karşılansın yeter :smiley:) Umarım çok başarılı olursunuz ve bizlerede yeni kamp alanları açılmış olur :smiley:)

merhaba

bende bir nevi küçükkuyulu olduğumdan ve orda aileme ait apart motel işletmesi bulunduğundan oraları çok çok iyi bilirim daha doğrusu edremit körfezini santim santim bilirim
öncelikle hayırlı olsun umarım iyi iş yaparsın
küçükkuyunun ilk apartlarından birini 89 da açan biri olarak bazı tavsiyelerde ve bulunmak ve bilgi vermek istiyorum.
öncelikle küçükkuyulumusun yoksa dışarından mı geliyorsun bilmiyorum ama ordan aldığına göre küçükkuyu biliyor olmalısın
küçükkuyuda sezon çok kısadır hele ramazanın yaza gelmesiyle anlayacağın sezon yaklaşık 20-25 güne düşecektir normal şartlarda 45 günü geçmez eskiden 20 haziran da başlar 20 ağustosa kadar devam ederdi izmir fuarının açılmasıyla boşalır ve o zamanlar gözde olan fuar ile birlikte körfezde sezon bitti sayılırdı ama son dönemlerde sezon açılışı yani işlerin iyi olması taa temmuz 10 kadar sarktı ve ağustos 25 gibi de sezon biter daha çok evi olan körfezin meşhur kooperatifçileri kalır.83 ile 95 yılları arasında küççükkuyuda
karavan kamping iyiydi para getirirdi benim bile ilk tatil ve çadır heyecanım küççükkuyuda tanış kampta olmuştur 30 sene önce o dönemlerde tanış kamp filiz kamp almancının kampı ve hasanın kampı vardı hatta yugoslavya dağılmadan önce karayolu ile yurtdışından çok yabancı karavanlar gelirdi bayağı iyiydi ama onlarda gelmeyince körfezde kooperatif çöplüğüne dönünce kamp işi küççükuyuda fazla iş yapmaz hale geldi fiyatlar hem çok ucuz olur
birde aldığın yer mıhlı tarafında mı yoksa assos yolundamı, assos yolu küçükkuyu mıhlı tarafına göre daha iyidir assos yolu hareketlidir ,deniz ve zeytin ağaçları ile çevrilidir.ama orda da hizmet elektrik su gibi sorunlar vardı orası sit alan olduğu için sıkıntılar başağırtan cinsdendir.

Merhabalar arkadaşlar,
Arkadaşımızın dediği gibi Küçükkuyu güzel bir belde, yapılan yer temiz ve güvenli bir yer olursa zaten tercih edilir.
Fakat sezonun kısa olması unutulmamalı da her mevsimin kendine has güzelliği var.
Çanakkale'ye gelirseniz tanışırız size Küçükkuyu'da belki yardımcı olabilirimde.
Kalın sağlıcakla.

Allah utandırmasın.Başarılı olmanı dilerim.iyi fikir.ve iyi yer seçimi.

yaklaşık 10 yıldır kamp yapmaktayım.saroz tarafında kaldım küçükkuyunun güzel sakin bir yer olduğunu düşünüyorum. iyi haberlerinizi bekliyorum. yetişirse bu yıl görüşürüz.

kolay gelsin.

son durum nedir kamp açma işinde...yaz geldi.planlar ve projeler son haline geldimi...rotalar belirlenip son aşamasına gelmeden gelişmeleri yayınlayın ki bende dahil gelip
konaklama şansını yakalayayım...huntercavdar

kusura bakmayın uzun süre nete giremedim mıhlıda sürmeli kamping aldık şuan sezonu başlattık konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.burayada beklerim

Hadi hayırlı olsun. kamping ile ilgili biraz bilgi verirmisiniz olanaklar fiyatlar hatta birkaç resim.
selamlar.

şuan telefondan girdiğim icin resim yükleme şansın Yok ama 2-3 içinde resimleri yükleyecem.çadır fiyatları kendi çadırını temin edersen günlük 15 tl biz temin edersek günlük 25. 6 adet yeni çadır aldık pazartesi gelicek 2,4,6, ve 8 kişilik çadırlar konum olarak zeytin ağaçların arasında denize çok yakın duşlar var tuvalet elektirik buraya benim ilk gelişim ve denizini çok begendim kıyılar 1-2 metre taş sonrası kum iskele var.şuanlık aklıma gelenler bunlar resimleri yükleyince daha iyi fikir sahibi olursunuz Googleden görseller bölümünden sürmeli kamping yazarsanız geçen seneden çekilme resimleri bulabilirsiniz.yeni resimler en kısa zamanda yükleyecem.umarım sizi Biraz aydınlatmış oldum.teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR