Kamp Malzemeleri Hakkında Laforizmalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan musatfa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,432
ya bi planım var bayadan beri kafamda çantamı alıp dünyayı dolaşmak istiyorum hiç bişeyi takmadan para olmasa da olur bazen çadır bazen gece otostop bazen hiç durmadan yürürüyerek başarabilirmiyim sizce

Etiketler
musatfa' Alıntı:
ya bi planım var bayadan beri kafamda çantamı alıp dünyayı dolaşmak istiyorum hiç bişeyi takmadan para olmasa da olur bazen çadır bazen gece otostop bazen hiç durmadan yürürüyerek başarabilirmiyim sizce
Her ülke yeni bir vize demek vize de maliyetli bir iştir , vizesiz geçişe izin veren ülkeler bile belirli bir miktar harç alıyorlar.Amerikan vatandaşı olsanız pek sorun çıkacağını sanmam ama Türk vatandaşı olduğumuz için para yoksa köfte yok mantığı devreye giriyor. :smiley:

Ayrıca sitede yürüyerek değil de araba ile bu işi yapan arkadaşlarımız var ,o konuları takip edin onlardan da detaylı bilgi alabilirsiniz. :smiley:

başka bi yol ? geçen sene filan okumuştun gazetede adamın biri yanına bisiklet ve bir dolar alarak yola çıkıyo ve dünyayı dolaşıyo anlayamadığım nokta o adam yapıyo ben neden yapamim :mad:

musatfa' Alıntı:
başka bi yol ? geçen sene filan okumuştun gazetede adamın biri yanına bisiklet ve bir dolar alarak yola çıkıyo ve dünyayı dolaşıyo anlayamadığım nokta o adam yapıyo ben neden yapamim :mad:

Türkiye'de Hasan Söylemez diye bir arkadaş vardı.Bisikletle hiç parasız 10000 km yaptı.

Aynı amaca bende sahibim.Yapılabilir kesinlikle...

Öncelikle Türkiye diye başlayıp vizesiz ülkelere devam etmen ilk adım olarak mantıklı olur fikrindeyim.

türkiyeden başlicam zaten ne kadar zorlarsa zorlasın yola çıkıyorum başka bi konu daha açmıştım yapmak istediğim turla ilgili ordada belirtmiştim türkiye ve dünyayı dolaşmak diye önce türkiyeyi sonra gidebildiğim heryere yalnız olmak istemiyorum yanıma biri olsun istiyorum ama bulamıyorum yalnız olsam da gidicem ama yinede varsa bi bildiğiniz arkadaş filan haber verin bana aksilik olmassa 2 masyısta çıkıyorum yola 2 mayısa kadar bişeyler öğrenmek lazım çok araştırıyorum inşallah başarıcam :smiley:

Asiksk' Alıntı:
Türkiye'de Hasan Söylemez diye bir arkadaş vardı.Bisikletle hiç parasız 10000 km yaptı.

Aynı amaca bende sahibim.Yapılabilir kesinlikle...

Öncelikle Türkiye diye başlayıp vizesiz ülkelere devam etmen ilk adım olarak mantıklı olur fikrindeyim.
Bizden vize istemeyen ülkere girerken bir miktar para ödenir,belki bazılarına da ödenmiyordur mesela türki cumhuriyetler vs.Ancak Suriyeyle aramızda vize uygulamasının kalkmasına rağmen araç başı 100 dolar gibi bir rakam alınıyor.Kişi başıda 15 dolar alınıyor diye hatırlıyorum yanlış olmasın.Ama insanlar bunu yaptıklarına göre vardır elbet bir açıklaması.. :smiley:
Saygılar, Deniz.

musatfa' Alıntı:
türkiyeden başlicam zaten ne kadar zorlarsa zorlasın yola çıkıyorum başka bi konu daha açmıştım yapmak istediğim turla ilgili ordada belirtmiştim türkiye ve dünyayı dolaşmak diye önce türkiyeyi sonra gidebildiğim heryere yalnız olmak istemiyorum yanıma biri olsun istiyorum ama bulamıyorum yalnız olsam da gidicem ama yinede varsa bi bildiğiniz arkadaş filan haber verin bana aksilik olmassa 2 masyısta çıkıyorum yola 2 mayısa kadar bişeyler öğrenmek lazım çok araştırıyorum inşallah başarıcam :smiley:

Ülkemizde ve dünyada ne yazıkki medya toplumu korkutarak insanların gitgide daha fazla yaşadıkları sitelere evlere kapanmalarına ev iş arası ömür bitirmelerine neden oluyor.Bu yüzden sen gezelim dediğinde ne yazıkki çevren binlerce soruyla seni kuşatıyor.

Yazın bende iki aylık bir kösele turu yapmayı düşünüyorum.

Fotoğraflarını ve anılarını merakla bekliyoruz ;D

çevrem beni ne kadar çok soruyla kuşatsada o kuşatmadan zor da olsa çıkıcam yalnız olmak zor olcak ama yinede başarcam inşallah rota çizdim kafamda ama sizdende tavsiyeler bekliyorum nerden başlamam gerektiğini filan yardımcı olursanız sevinirim

fotoğraflarıda tep parça olarak geri dönersem paylaşıcam tabiki

musatfa' Alıntı:
çevrem beni ne kadar çok soruyla kuşatsada o kuşatmadan zor da olsa çıkıcam yalnız olmak zor olcak ama yinede başarcam inşallah rota çizdim kafamda ama sizdende tavsiyeler bekliyorum nerden başlamam gerektiğini filan yardımcı olursanız sevinirim

fotoğraflarıda tep parça olarak geri dönersem paylaşıcam tabiki
:smiley: dönersin dönersin.rotanı hazırladıktan sonra yayınlarsan arkadaşlar fikir verir diye tahmin ediyorum

rotamı yayınlamadan önce bi kaç soru daha vize istemeyen 60 şa yakın ülke var bu ülkelere girmek için neler gerekir herhangi bi evrak vs neler lazım olur?

musatfa' Alıntı:
rotamı yayınlamadan önce bi kaç soru daha vize istemeyen 60 şa yakın ülke var bu ülkelere girmek için neler gerekir herhangi bi evrak vs neler lazım olur?
Konuyu ilgili bölüme açarsanız yardımcı olacak arkadaş sayısı artacaktır. :smiley:

musatfa' Alıntı:
sahibinden e girip bakarsan ilan nosu #46262496 iyi bişeye benziyo gösterdiğin çanta güzel de sanki biraz ufakhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-cadir-decathlon-1-yetiskin-kucuk-olcekli-tasima-canta-46262496/detay/

bu nasıl büyüklük açısından http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-tagger-85-10-ithal-dagci-cantasi-demirli-ayarli-44504498/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-tagger-70lt-ithal-dagci-demirli-ayarli-ortapedik-44505036/detay/

bakıp bana bilgi verirsen sevinirim

Bu çadır istanbul decatlon mağazasında 70 yada 80 liraydı. Arkadaşım aldı, bizzat kurup topladım gayet güzel ve inanılmaz pratik bir çadır. Çift tentesi yeterince kaliteli. Ben daha büyük başka bir modelini aldım. Ama bu küçük çadırda da gözüm kaldı. Kesinlikle tavsiye ederim. Su geçirmeyeceğini garanti edebilirim. 2 gece 3 gün kamp yaptık ve biz ayrılana kadar yağmur yağdı. Test edildi onaylandı.
Ama sahibinden de ilanı veren kişi biraz kar eklemiş kendine. İstanbul forum alışveriş merkezinden temin edebilirsin.

69 liraya satıyo biliyorum ama ben çadırı sizlere göstermek için koydum çift tenteli olup olmadığı hakkında şüphem vardı siz alıp kullanmışsınız şüphelerim gitti teşekkür ederim çadır tmm uyku tulumu da tavsiye ederseniz sevinirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR