Kamp Yapacak Yeni Dostlar Arıyorum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayhanecz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,644

ayhanecz

ecz. çalışıyor
Yer
ankara
Web
hotmail.com
arkadaşlar slm ben cumartesı,pazar ,bayram tatillerinde ve yaz tatillerinde kamp yapmak istiyorum.
bana yardımcı olabilirmisiniz bu konu hakkında acemiyim.yada tavsiye edebileceğiniz gruuplar varmıdır.
her şeyim hazır mesela bu hafta sonu ve her hafta sonu çıkmak istiyorum önerileriniz bekliyorum tşk..

Etiketler
kamp
Ynt: Kamp Yapacak Yeni Dostlar Arıyorum..

Ayhan bey merhaba.

Iğdır da çok güzel kamp yerleri var gitmeyi düşünür müsünüz.??

Ama ben İzmir'de ikamet ediyorum. Kamp yerlerinin güzel olduğunu duydum ama yerlerini bilmiyorum.

Şaka bir yana kendinizi tanıtmadan arkadaşlarımız size nasıl yanıt versinler.?

Yaşadığınız şehir, Yaşınız, Kamp ve Doğa Sporları konusunda deneyimleriniz.?
Hiç bir bilgi yok iken bizler size deneyimlerimizi ve bilgilerimizi aktarmaktan korkarız.

Daha detaylı bir tanıtım ile mesaj yazınız lütfen.

Anlayışınız için Teşekkürler.

TezzMertek' Alıntı:
Ayhan bey merhaba.

Iğdır da çok güzel kamp yerleri var gitmeyi düşünür müsünüz.??

Ama ben İzmir'de ikamet ediyorum. Kamp yerlerinin güzel olduğunu duydum ama yerlerini bilmiyorum.

Şaka bir yana kendinizi tanıtmadan arkadaşlarımız size nasıl yanıt versinler.?

Yaşadığınız şehir, Yaşınız, Kamp ve Doğa Sporları konusunda deneyimleriniz.?
Hiç bir bilgi yok iken bizler size deneyimlerimizi ve bilgilerimizi aktarmaktan korkarız.

Daha detaylı bir tanıtım ile mesaj yazınız lütfen.

Anlayışınız için Teşekkürler.
Murat bey uyarınız için çok tşk ederim

ben bu sayfayı yeni eşfettim birazda pc özürlüyüm.sayfamdaki ismimin üzerine tıklanınca yaşım memleketim kısacası bütün bilgilerim görünüyo düşüncesindeyim.kamp deneyimim yok denecek kadar az bikaç sefer kamp yaptım tek başına abant ve beypazarında,çamlıderede oralarda Ankara'da yaşadıgım için çumartesi pazar oldu yalnız olmama ramen keyifli geçti.

tecrübe kazananakadar yakın çevreleri tercih edicem.mesleyim ecz teknisyeni hafta içi ecz.yi bırakamıyorum ancak tatillerde daha uzak yerlere gidebilirim.ilginize çok teşekür ederim.

peki ben ilanımı düzeltme şansım varmı.şimdiden tşk ederim.

iyi geceler

isminize tıklayınca nerde olduğunuz gözükmüyor bilginiz olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler