<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma</b><br />
<br />
Merhabalar Sayın Yasiko ve değerli forum üyeleri;<br />
<br />
Düşünceleriniz gercekten çok orijinal ve uygulanabilir. Bu bağlamda, gerçi forumda baska bir baslıkta da belirtmiştim. Özellikle federasyonun ve doga ve kampçılıkla ilgili çeşitli kuruluşların eşgüdümüyle, mevcut yasal durumla ilgili bir e-imza kampanyası başlatılabilir.<br />
<br />
Üreticilerle ilgili hassasiyetinizi de gayet iyi anlıyorum. Bu tarz forumlarda karavancıların genelde üreticilere karşı -çoğu zaman da haklı olarak- negatif tutumlarını okumak mümkün. Ancak ben bu ortamları, bir tür anket, müşteri ilişkileri yönetimi gibi görüyorum. Karavan sahiplerinin isteklerini anlamaya gayret ediyorum. Bu nedenle üretici olarak, size karavan üretiminde standart kullandığımız malzemelerin listesini aşağıya veriyorum. <br />
<br />
Amacım -lütfen yanlış anlasılmasın- firmanın reklamını yapmak değil, zira ülkede bir elin parmakları kadarız ve bizlerin de ciddi sıkıntılarımız oldugu sizlerin de bilgisi dahilinde. <br />
<br />
Umarım aşagıdaki bilgiler sizler için bir fikir oluşturur.<br />
<br />
<b>Teknik bilgiler</b><br />
<br />
<i>Şase kısmı : <br />
<br />
40 x 60 mm kutu çelik profil [ ana gövde ]<br />
<br />
Dingil :<br />
<br />
Frenli, torsiyon dingil. Galvaniz profilli. 80 x 80 x 6 <br />
Frenli kaplin [ karavanın araca takılan kısmı] E belgeli, AB standartlarına uygun<br />
<br />
Dış Kaplamalar : <br />
<br />
45 mm genişlikte, poliüretan dolgulu dış cephe kaplama trapezli panel.<br />
Alt 0.60 mm<br />
Üst 0.40 mm sac kaplı. <br />
Elektrostatik boyalı. Sıcak ve soğuk izolasyonuna sahip. [yanmazlık sınıfı : Class 0,1 (BS 476, P:6,7) - B1, B2 (DIN 4102)]<br />
<br />
<br />
Ahşap Kısımlar : <br />
<br />
Kontraplak, mdf lam. [ Preslenmiş] kiraz, armut agacı gibi pek çok renk secenegi mevcuttur. (sunta kullanmıyoruz)<br />
<br />
Elektrik :<br />
<br />
12 – 220 volt’a uygun.<br />
</i><br />
karavanlarda kullandıgımız, musluk, havalandırma, invertör gibi birçok ürün de AB standartlarıyla uyumlu ve ithal malzemelerdir.<br />
<br />
Saygılar sunarım.</div>