<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma</b><br />
<br />
Arkadaşlar merhaba,<br />
İsmim Ahmet Arı. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle epeydir uzak kaldığım sitemizde organize edilen toplantı ile ilgili yazıları maalesef bu gün okuyabildim. Ben de oldukça eski bir kapmçı (1965 den beri) ve karavancıyım (1988 den beri çekme, 2002 den beri şu anda karavana dönüşmeye çalışan minübüsüm ile). Şuna kesinlikle eminim ki kampçılar kadar; birbirine yakın, hoşgörülü, saygılı, sevecen, hatırşinas ve benzeri çok güzel özellikleri taşıyan topluluk yoktur. Ama yoğun şehir yaşamı içerisinde özelliklede İstanbulda tatildeki kampiglerdeki rastlaşmalar dışında bir araya gelmek pek mümkün olmuyor (en azından kendi adıma). Bir araya gelmek ve devamında paylaşılan düşünceler çoğumuzun ortak görüşleri, bugüne kadar dile getirmemiş olsak bile. Madem ki dile getirildi ve takdirle karşıladığım bir çatı oluşturulmaya başladı ben de varım diyorum. Birlikten kuvvet doğar düşüncesi ile bundan sonraki toplantılara ve çalışmalara zamanım elverdiği ölçüde katılmayı arzu ediyorum. Ve de siteyi bundan böyle daha yakından takip edip bu tür ve değişik organizasyonlardan haberdar olmaya ve katılmaya çalışacağım. Emeği geçen ve katkıda bulunan herkese sonsuz şükranlar...</div>