Ynt: Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009)
akçakeseyi bir süre davam edip daha sonra yoldan çıktık, asıl amacmz zaten mevsim itibarı ile de mümkün olmadığı üzere off road yapmak toz toprak yutmak değil güzel bir hafta sonu geçirmek ve sehirden, insanlardan, gürültüden, sıradanlıktan uzaklaşmak idi
bu arada yola çıktığımın ilk kilometrelerinde aracımda ortaya çıkan teknik bir problemden dolayı riske girmek istedim, arızanın giderilmesi içinde zaman kaybetmek istemediğimden aracı yol üzerinde migros otoparkına bırakarak sevgili adem abimizin "dillere destan" grand cherokeesi ile gezimizi devam ettirdik. Bu vesile ile adem abiye de misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim. Ancak bu grand cherokee misafirliği bana pek hayra alemet gelmedi, zaten hayranı olduğum muhteşem V8'in "domdom kurşunu" bir kez daha ciğerimi deldi geçti...( Sayın maliye bakanı ve EPDK başkanları sevenleri ayırmayn lütfen: indirin şu benzin ve MTV rakamlarını"
çok güzel karelere tanık olduk yol boyunca
ağvadan sonra hemen hemen yol boyunca melen suyunu istanbula taşıyacak olan boru hattının çalışmaları bize eşlik etti... dev borular
yola devam edebilmek için haylazlık yapmak da gerekti , boruların diğer tarafına geçiş ancak içinden mümkün oldu yer yer
güzel görüntüler yakaladk yine
ilk kamp için test yerimizdi keşfettik beğenmedik
toz içinde yola devam ettik ve ikinci kamp noktamızı test ettik...
fena değildi manzara
beraber yorum yaptık değerlendirdik...
sonuç olumlu... güvenli korumalı rüzgara karşı uygun ve su kaynağı yakında var üstelik temiz... sardala koyu, inip yerleşmeye karar veriyoruz
sonra tekrar gidip gece için odun toplamak ve köylerden kütük satın almak üzere yola çıkyoruz
demekki sadece ben değilmişim V8 hastası... aklın yolu bir