Kar Erimeden Biryerlere Gitsek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yns Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,901

yns

Kamp II
Yer
istanbul
s a

arkadaşlar,kar erimeden günübirlik beyaz örtülü biyerlere gitsek,mangal muhabbeti falan.

ben bi sorayım dedim,mesela bu hafta sonu ? kalabalık olurmu bakalım! kuşlar söyledi kartepe yuvacık taraflarında 2 mt falan kar varmış !!!

(cumartesi ve ailecek olması tercihimdir ama çoğunluğada uyarım)

Etiketler

oooo üç araç olmuş bile bakalım sayı kaç olacak.
listeye başlıyalım,selim oraları sen daha iyi biliyosun nereye gideceğimizi sana bırakalım

1-yunus özkaya ( 2008 actyon sports.cumartesi,ailecek )

1-yunus özkaya ( 2008 actyon sports.cumartesi,ailecek )
2-Selim AKÇAL (2009 actyon sportscumartesi,ailece)
3-ediz metin (2008 actyon sports cumartesi, ailece)

melih aslan' Alıntı:
pazar günü olmaz mı
Aslında pazar günüde olur ama genelde uzak mesafelerde cumartesi daha iyi oluyor hem dönüş trafiği açısından hemde dönünce en azından pazar günü dinlenme açısından.

celo53' Alıntı:
Aslında pazar günüde olur ama genelde uzak mesafelerde cumartesi daha iyi oluyor hem dönüş trafiği açısından hemde dönünce en azından pazar günü dinlenme açısından.

celo53' Alıntı:

tabiki dogru ama cumartesi çalışmak zorunda olduğumuz için sormuştum iyi eğlenceler......

arkadaslar aranizda olmak isterdim ancak biraz uzaklardayim ... bir turlu bir araya gelemedik ona uzuluyorum selamlar ...