Kar Erimeden Biryerlere Gitsek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yns Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,925
arkadaşlar,fazla katılım olmayacak herhalde,katılacak olanlarda bir değişiklik yok gidiyoruz değilmi?

Etiketler

slm arkadaşlar pazar musaitim haberbeklerim ailece neresiyse öncü arkadaştan aramasını rica ederim 05327423119 halil54
???

Yunus abi istersen haftaya erteleyelim cumartesi diğer arkadaşlar gelemiyor ve katılım az.Konu haftaya kadar güncel kalsın ve katılımı arttırmak için gerekirse pazar günü alternatifinide değerlendirelim ne dersin.

sabri yucel' Alıntı:
Arkadaslar yurt dışındayim haftaya pazar donüyorum

Görüşmek üzere selamlar ..

selim farketmez benim için ama,sabri haftaya pazar dönüyorum diyor,haftaya pazar'da gelemeyebilir!!!

arkadaşlar, son bi durum güncellemesi yapalım,ediz'le konuştuk yarın biz ailecek gidelim diyoruz.gideceğiz diye bir haftadır ayarlama yapıyorduk zaten,son karar böyle gelecek arkadaşlar tekrar bir liste güncellemesi yapalım.

1. yunus özkaya ailece
2. ediz metin ailece

Ynt: Kar Erimeden Biryerlere Gitsek

Arkadaslar Cin shenzendeyim. Malum Yol biraz uzun pazar gelecegim ama katılamam geziye yol yorgunluğu malum en kısa zamanda görüşmek üzere selamlar ...

sabri yucel' Alıntı:
Arkadaslar Cin shenzendeyim. Malum Yol biraz uzun pazar gelecegim ama katılamam geziye yol yorgunluğu malum en kısa zamanda görüşmek üzere selamlar ...

sabri iyi gezmeler,dönüşte hayırlı yolculuk sana,yakınmış aslında gittiğin yer bir türlü şu vinçli actyon sports la gidemedik araziye,artık başka bir zaman.

yns' Alıntı:
sabri iyi gezmeler,dönüşte hayırlı yolculuk sana,yakınmış aslında gittiğin yer bir türlü şu vinçli actyon sports la gidemedik araziye,artık başka bir zaman.
. Vinc bozuk 1 aydır gelince yapacagım kontaktorleri bozuk Malum Cin malı :'( :'(
En kıs a zamanda arazideyiz .... Selamlar.