Kar Kampı ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan senolecevit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,620

senolecevit

Yeni Üye
IMG_8990.JPG IMG_9044.JPG IMG_8995.JPG Merhaba arkadaşlar , karlı ve soğuk havalarda yapılan kampların tadı çok daha güzel oluyor , yaz mevsiminin bunaltıcı sıcağı , sinekleri , böcekleri yok , suyum ısındı , biralar ısındı , etler bozulacak derdi yok , bunun yanında sadece soğuk ile mücadele var , ateş yakmayı becerebilirsem herşey 10 numara olur güzelliği var ,,, en son kampım geçtiğimiz pazar günü Kırklareli kırsalında olmuştu , ve ondan bir önceki Yılbaşında 2 gece karlı ve fırtınalı bir kamp geçirmiştim ,,, kısaca fotoğrafları paylaşmak istiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 57666 Ekli dosyayı görüntüle 57667 Ekli dosyayı görüntüle 57668 Merhaba arkadaşlar , karlı ve soğuk havalarda yapılan kampların tadı çok daha güzel oluyor , yaz mevsiminin bunaltıcı sıcağı , sinekleri , böcekleri yok , suyum ısındı , biralar ısındı , etler bozulacak derdi yok , bunun yanında sadece soğuk ile mücadele var , ateş yakmayı becerebilirsem herşey 10 numara olur güzelliği var ,,, en son kampım geçtiğimiz pazar günü Kırklareli kırsalında olmuştu , ve ondan bir önceki Yılbaşında 2 gece karlı ve fırtınalı bir kamp geçirmiştim ,,, kısaca fotoğrafları paylaşmak istiyorum
Merhaba, şahane görünüyor :cool:v:cool:

Husky çadır görüyorum, modeli nedir, ve kış için başka ne ekipman var merak ediyoırum?
Benim tüm ekipmanım yaza göre (sadece 15 dereceye uygun tulum var ama o da yeterli olmaz karda)
Neler lazım oluyor kabaca?

Husky çadır görüyorum, modeli nedir, ve kış için başka ne ekipman var merak ediyoırum?
Benim tüm ekipmanım yaza göre (sadece 15 dereceye uygun tulum var ama o da yeterli olmaz karda)

Merhaba, şahane görünüyor

IMG_9284.JPG merhaba , çadır , husky fighter 5 mevsim , husky nin en iyi extrem çadırlarından biri , tulum ; husky anapurna -28 kaztüyüne eşdeğer çok harika bir kışlık tulum , mat olarak kış kamplarında çok fazla mat denedim ve en faydalı gördüğüm askeri mat (20 tl av bayiilerinde mevcut) ve bir başka hoşuma giden mat (plates minderi , delta marka) ,,, şişme matlar kış mevsiminde çok üşütür ,,
bunun yanında en çok üşüyen yerimiz ayaklarım için , north face -chillkat2 kar botu ve pantolon olarak remington avcı pantolonu kışlık ,,, kamptaki herkes alt üst termal içlik kullanıyor ,
nurgaz portatif ocak vs
çadır kurulacak yer zemini tamamen kardan bir kürek yardımıyla temizlenip , çadırın altına ince bir branda seriyoruz , sonrası ateş için odun toplayıp muhabbet ))) , yalnız ateş için yerden değilde ağaçların üzerindeki kuru dalları tavsiye ederim , ve ateş yakabilmek için en güzel şey bir kutu dr eldiyeni bulunduruyorum )))
herkese mutlu bir hayat dilerim

Ekli dosyayı görüntüle 57883 merhaba , çadır , husky fighter 5 mevsim , husky nin en iyi extrem çadırlarından biri , tulum ; husky anapurna -28 kaztüyüne eşdeğer çok harika bir kışlık tulum , mat olarak kış kamplarında çok fazla mat denedim ve en faydalı gördüğüm askeri mat (20 tl av bayiilerinde mevcut) ve bir başka hoşuma giden mat (plates minderi , delta marka) ,,, şişme matlar kış mevsiminde çok üşütür ,,
bunun yanında en çok üşüyen yerimiz ayaklarım için , north face -chillkat2 kar botu ve pantolon olarak remington avcı pantolonu kışlık ,,, kamptaki herkes alt üst termal içlik kullanıyor ,
nurgaz portatif ocak vs
çadır kurulacak yer zemini tamamen kardan bir kürek yardımıyla temizlenip , çadırın altına ince bir branda seriyoruz , sonrası ateş için odun toplayıp muhabbet ))) , yalnız ateş için yerden değilde ağaçların üzerindeki kuru dalları tavsiye ederim , ve ateş yakabilmek için en güzel şey bir kutu dr eldiyeni bulunduruyorum )))
herkese mutlu bir hayat dilerim
Tavsiyeler için çok teşekkürler : ) şimdi toplamaya başlayayım seneye kış kampı için :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR