Kara Şövalyenin günlüğü

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan radicale262 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,597

radicale262

Kamp II
Mesajlar
272
Tepkime Puanı
0
Yer
ordu
Selamlar
Yaklaşık 3 yıl önce depreşmeye başladı içimdeki Amerikan aşkı yeniden. Yeniden diyorum çünkü daha önce de Amerikan otolarım olmuştu fakat türlü nedenlerden dolayı ayrılmıştık onlarla. Çevremdeki arkadaşlarımda bir 4x4 hastalığı yayılmaya başlamıştı o yıllarda tabii bana da aynı hastalığın virüsleri bulaştı ister istemez. Benimde bir 4x4’üm olmalıydı. Ama arkadaşlarımın araçlarından çok farklı olmalıydı benim aracım. Her haliyle sahibine benzemeliydi. İri olmalıydı, ben buradayım demeliydi, parmakla gösterilmeliydi, herkes meraklı gözlerle izlemeliydi, kısacası Ordu gibi küçük bir şehirde tek olmalıydı ve Amerikan olmalıydı. Başladı araştırmalarım ve Blazer K5’te karar kıldım önceleri. Fakat ailenin kalabalık olması ve K5 in bizim ihtiyaçlarımıza cevap verememesi kaygısı ile vazgeçtim. Daha kocamanı vardı onun onu bulmalıydım. Uzun araştırmaların sonunda Ankara’da ve İstanbul’da buldum aradığımı. Ankara’daki araçla çeşitli sebeplerden dolayı anlaşamadıktan sonra İstanbul’daki araca yönlendim. Oradaki bir kaportacı arkadaşım sayesinde aracın durumu hakkında bilgiler edindikten sonra onunda olurunu alarak bir Nisan ayının son günlerinde düştüm İstanbul yollarına. İçim kıpır kıpırdı hiç görmemiştim ve ona gidiyordum. İstanbul yolları uzadıkça uzadı, uzadıkça uzadı ve nihayet bitti. Aracım Ümraniye’deydi ustam ise Kavacık’ta. Bende Kavacık’ta indim otobüsten ve ustamla buluştum. Ama bir pürüz vardı yinede. Saat çok erkendi. O saatte araba almaya gidilmezdi. Mecburen bekledik biraz daha. Saat 11’de gördüm ilk defa onu ve kendi kendime dedim bu araç senin olmalı. İşte bütün heybetiyle karşımdaydı. Tamam tam benim istediğim gibi değildi ama olmaması içinde bir engeli yoktu. Kafama yatmıştı her şey ve ben bu koca çocuğu evlat edinmeliydim. Ve o gün gerçekleştirdim evlat edinme işlemlerini.Artık benim de bir çocuğum vardı ve ismi yoktu. Ona bir isim verilmeliydi. Tarzına uygun bir ismi olmalıydı. Savaşçı ruhluydu ve siyahtı. Bende oğlumun adını Kara şövalye (BLACK KNİGHT) koydum. Bundan sonrasını artık görsellerle süsleme zamanı.Eğer buraya kadar sıkılmadıysanız bundan sonra sıkılmayacağınıza eminim.
 

Etiketler

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü

bu şekildeydi BLACK KNİGHT aldığımızda. Başladık yavaş yavaş değişikliklere



 

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü

33 lastikler vardı araçta, jantlar 7'' genişliğindeydi, Ön camda sunvisor ihtiyacı vardı. ve araştırmalara başladım. Öncelikle sunvisor için sami karputoğlu ile irtibata geçtim ve yardımları için kendisine çok teşekkürler ediyorum. sayesinde o işi hallettik. jantlar için taroto ile temasa geçtik ve hallettik. tabi aranırken ön panjura birde krom koruma barı buldum.









 

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü

Daha sonra güzel olacağını düşünerek kırmızı bir kuşak geçtik tüm gövdeye o da yakıştı kanımca



 



Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü

Derelerden geçtik 3 yıl boyunca, tepeler aştık sayısızca, Denizlere daldık düşüncesizce, Karlarda tepindik umursuzca









 

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü

ve o uğursuz gün geldi çattı adamın biri kapıyı açmadan arabaya binmeye kalktı. Artık yorgun olan kaportanın bakıma girme zamanı gelmişti. can dostum sevgili kardeşim kaportacı ustam dedi ki hocam sökelim peyderpey yaparız boş kaldıkça. tamam dedik ve başladık sökmeye ve yapmaya sanırım ben hızımı alamdım söktüm ne varsa halada söküyorum



 

Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü

öncelikle kapı döşemelerini söktüm resimlerde gördügünüz buyaları tek tek kazıdım altına zarar vermeden yeniden boyadım döşemeleri torpidoyu söktüm sonrasında ve kendim uğraşarak kapladım üzerini leke tutmayan ve solmayan bir kumaşla. Umarım beğenirsiniz renk uyumunu sizlerdenden yorum ve teklif bekliyorum bu konuda.

Kapı döşemelerinin ve torpidonun önceki durumları









 





Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü

ustamda bu arada arkadan başladı sökmeye arkadan başladı çünkü aracın yaklaşma açıları arazide bizi engellediği için arkadan keserek yükseltmeyi düşündük







 



Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü

ve başladık ufaktan çürükleri temizlemeye önce kapılar









 




Ynt: Kara Şövalyenin günlüğü

olasiliksiz' Alıntı:
Araç başka masraf çıkarmıyor mu motor yürüyen aksam vs?

dediğim gibi onu evladım gibi seviyorum. bir baba için evladı ne ise benim için bu araçta o. kısacası şöyle diyeyim evlat apış arasında çıkan çıban gibidir acısını çekersiniz ama kimseye anlatamaz veya gösteremezsiniz.

şakası bir yana motordan birşey yaşamadık yürürüde piyasadaki amerikanlardan parçalar olmakta (doç jeep inter VB.)