Karacasulu`dan Tertemiz Nikon D200+24-70f:2.8+Battery Grip+2 pil+4gb kart+...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ProntoBasso Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,766

ProntoBasso

L200 Bigfoot 185 Hp
Yer
İstanbul
Arkadaişar Nikon D-200 ümü ve tüm malzemelerini satıyorum.
Sahibinden.com a ilan verdim buraya da yapıştırmak istedim ilgilenen olursa diye,

Sahibindendeki ilanım:

Ürün Karfo-Karacasulu'dan alınmıştır, üzerinde kullanımını belli edecek hiçbir çizik vuruk deformasyon bulunmamaktadır, yurtdışından alınan refurbished (yani arızadan dolayı fabrika tarafından sıfırlanıp ucuz fiyata tekrardan satışa sunulan) ve spot ürünlerle karıştırmayın.
Kutusuyla tertemizdir.
Bugüne kadar hiç servise gitmemiştir, en ufak arıza çıkartmamıştır, halen kullanmakta olduğum makinamdır, acil para ihtiyacından dolayı satıyorum.
Hobi olarak fotoğraf çekiyorum sürekli dışarda durup toz olan stüdyo makinası falan değildir, sürekli çantasında saklanmıştır.

Makina bodysinin yanında

(fiyatlar referans içindir)

MB-D200 çoklu pil yuvası ve vertical grip (Sitede en ucuz 220$)
Lowepro boyun askısı (45 TL)
Lowepro Toploader 70 AW SLR Makine Çantası (157 TL)
http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=77060
2 adet orjinal nikon pil (94,43 TL) X2
4GB Hafıza kartı (25 TL)
Body kapağı
LCD monitör koruyucu
ve en önemlisi
Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG Macro Aspherical Zoom Lens (Sitede en ucuz ikinci el 680 TL) verilecektir

Lütfen bu objektifi piyasadaki diğer objektiflerle karıştırmayın sabit diyafram demek 24 de de 70 de de 2.8 diyafram değerine sahip objektif demektir. piyasadaki en keskin ve profesyonel objektiflerden biridir , Bodylerle birlikte verilen 200 liralık objektiflerle karıştırmayın.

Lensin yurtdışı liste fiyatı 750 dolardır.

http://www.amazon.com/Sigma-24-70mm-Aspherical-Aperture-Standard/dp/B0009E1XF8

Bu temizlikte ve bu kadar profesyonel bir seti imkansız bu fiyata bulamazsınız, Toplam olarak Bodye 1300 TL dersek 2600 liraya ikinci ellerini toplayabilirsiniz.

Piyasada Karfo Karacasulu malı D200ler 1500-1800 liradan sadece body olarak satılıktır.

herşeyden önemlisi tüm set
KUTUSU TÜM APARATLARI KULLANMA KILAVUZLARIYLA BERABER İLK GÜNKİ GİBİ TESLİM EDİLECEKTİR
Pil yuvası dahil tüm parçaların ilk günki temizlikteki kutuları durmaktadır. ürün kutularıyla cihazın seri numaralarını karşılaştırabilirsiniz.
Parça parça satmıyorum, lütfen fiyat istemeyiniz.
Set halinde satılıktır.
Mükemmel bir profesyonel settir.
Alana şimdiden hayırlı olsun.

Tüm setin satış fiyatı 2200 liradır.

Özel mesaj yolu ile yada telefonumdan ulaşabilirsiniz.
0536 343 29 87
Teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Karacasulu`dan Tertemiz Nikon D200+24-70f:2.8+Battery Grip+2 pil+4gb kart+...

arkadaşım d 200 almak istiyorum ben izmirdeyim görme şansım olsaydı olabilir 05357936443 tel elimde d40 var yükseltmek icin hopi olarak yapıyorum slm

Ynt: Karacasulu`dan Tertemiz Nikon D200+24-70f:2.8+Battery Grip+2 pil+4gb kart+...

istanbulda olsaydınız gösterebilirdim ama izmir olunca zor olucak, kısmet diyelim :-\

Güncel.

Parçaları ayrı ayrı da satmaya karar verdim.

Body + 1 adet pil 1300
Vertical çoklu Pil yuvası + 1 adet pil 200
Objektif 600
Çanta 100

Toplu almak isteyenler için pazarlık payı vardır

Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.