ProntoBasso
L200 Bigfoot 185 Hp
Arkadaişar Nikon D-200 ümü ve tüm malzemelerini satıyorum.
Sahibinden.com a ilan verdim buraya da yapıştırmak istedim ilgilenen olursa diye,
Sahibindendeki ilanım:
Ürün Karfo-Karacasulu'dan alınmıştır, üzerinde kullanımını belli edecek hiçbir çizik vuruk deformasyon bulunmamaktadır, yurtdışından alınan refurbished (yani arızadan dolayı fabrika tarafından sıfırlanıp ucuz fiyata tekrardan satışa sunulan) ve spot ürünlerle karıştırmayın.
Kutusuyla tertemizdir.
Bugüne kadar hiç servise gitmemiştir, en ufak arıza çıkartmamıştır, halen kullanmakta olduğum makinamdır, acil para ihtiyacından dolayı satıyorum.
Hobi olarak fotoğraf çekiyorum sürekli dışarda durup toz olan stüdyo makinası falan değildir, sürekli çantasında saklanmıştır.
Makina bodysinin yanında
(fiyatlar referans içindir)
MB-D200 çoklu pil yuvası ve vertical grip (Sitede en ucuz 220$)
Lowepro boyun askısı (45 TL)
Lowepro Toploader 70 AW SLR Makine Çantası (157 TL)
http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=77060
2 adet orjinal nikon pil (94,43 TL) X2
4GB Hafıza kartı (25 TL)
Body kapağı
LCD monitör koruyucu
ve en önemlisi
Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG Macro Aspherical Zoom Lens (Sitede en ucuz ikinci el 680 TL) verilecektir
Lütfen bu objektifi piyasadaki diğer objektiflerle karıştırmayın sabit diyafram demek 24 de de 70 de de 2.8 diyafram değerine sahip objektif demektir. piyasadaki en keskin ve profesyonel objektiflerden biridir , Bodylerle birlikte verilen 200 liralık objektiflerle karıştırmayın.
Lensin yurtdışı liste fiyatı 750 dolardır.
http://www.amazon.com/Sigma-24-70mm-Aspherical-Aperture-Standard/dp/B0009E1XF8
Bu temizlikte ve bu kadar profesyonel bir seti imkansız bu fiyata bulamazsınız, Toplam olarak Bodye 1300 TL dersek 2600 liraya ikinci ellerini toplayabilirsiniz.
Piyasada Karfo Karacasulu malı D200ler 1500-1800 liradan sadece body olarak satılıktır.
herşeyden önemlisi tüm set
KUTUSU TÜM APARATLARI KULLANMA KILAVUZLARIYLA BERABER İLK GÜNKİ GİBİ TESLİM EDİLECEKTİR
Pil yuvası dahil tüm parçaların ilk günki temizlikteki kutuları durmaktadır. ürün kutularıyla cihazın seri numaralarını karşılaştırabilirsiniz.
Parça parça satmıyorum, lütfen fiyat istemeyiniz.
Set halinde satılıktır.
Mükemmel bir profesyonel settir.
Alana şimdiden hayırlı olsun.
Tüm setin satış fiyatı 2200 liradır.
Özel mesaj yolu ile yada telefonumdan ulaşabilirsiniz.
0536 343 29 87
Teşekkürler.
Sahibinden.com a ilan verdim buraya da yapıştırmak istedim ilgilenen olursa diye,
Sahibindendeki ilanım:
Ürün Karfo-Karacasulu'dan alınmıştır, üzerinde kullanımını belli edecek hiçbir çizik vuruk deformasyon bulunmamaktadır, yurtdışından alınan refurbished (yani arızadan dolayı fabrika tarafından sıfırlanıp ucuz fiyata tekrardan satışa sunulan) ve spot ürünlerle karıştırmayın.
Kutusuyla tertemizdir.
Bugüne kadar hiç servise gitmemiştir, en ufak arıza çıkartmamıştır, halen kullanmakta olduğum makinamdır, acil para ihtiyacından dolayı satıyorum.
Hobi olarak fotoğraf çekiyorum sürekli dışarda durup toz olan stüdyo makinası falan değildir, sürekli çantasında saklanmıştır.
Makina bodysinin yanında
(fiyatlar referans içindir)
MB-D200 çoklu pil yuvası ve vertical grip (Sitede en ucuz 220$)
Lowepro boyun askısı (45 TL)
Lowepro Toploader 70 AW SLR Makine Çantası (157 TL)
http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=77060
2 adet orjinal nikon pil (94,43 TL) X2
4GB Hafıza kartı (25 TL)
Body kapağı
LCD monitör koruyucu
ve en önemlisi
Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG Macro Aspherical Zoom Lens (Sitede en ucuz ikinci el 680 TL) verilecektir
Lütfen bu objektifi piyasadaki diğer objektiflerle karıştırmayın sabit diyafram demek 24 de de 70 de de 2.8 diyafram değerine sahip objektif demektir. piyasadaki en keskin ve profesyonel objektiflerden biridir , Bodylerle birlikte verilen 200 liralık objektiflerle karıştırmayın.
Lensin yurtdışı liste fiyatı 750 dolardır.
http://www.amazon.com/Sigma-24-70mm-Aspherical-Aperture-Standard/dp/B0009E1XF8
Bu temizlikte ve bu kadar profesyonel bir seti imkansız bu fiyata bulamazsınız, Toplam olarak Bodye 1300 TL dersek 2600 liraya ikinci ellerini toplayabilirsiniz.
Piyasada Karfo Karacasulu malı D200ler 1500-1800 liradan sadece body olarak satılıktır.
herşeyden önemlisi tüm set
KUTUSU TÜM APARATLARI KULLANMA KILAVUZLARIYLA BERABER İLK GÜNKİ GİBİ TESLİM EDİLECEKTİR
Pil yuvası dahil tüm parçaların ilk günki temizlikteki kutuları durmaktadır. ürün kutularıyla cihazın seri numaralarını karşılaştırabilirsiniz.
Parça parça satmıyorum, lütfen fiyat istemeyiniz.
Set halinde satılıktır.
Mükemmel bir profesyonel settir.
Alana şimdiden hayırlı olsun.
Tüm setin satış fiyatı 2200 liradır.
Özel mesaj yolu ile yada telefonumdan ulaşabilirsiniz.
0536 343 29 87
Teşekkürler.