Karadeniz'de Kamp Arkadaşı :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supertrampx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,504

supertrampx

Yeni Üye
Arkadaşlar geçen sene Kastamonu'da 12 günlük kamp maceram vardı. Genelde merkezden uzak göl kenarı,suya yakın yerlerde kamp yapmayı seviyorum.Geçen sene kastamonu-araç ilçesinde tuzaklı göletinde bir hafta kamp yapıp, ardından biraz daha güneye Ilgaz dağlarının eteklerine doğru Sıragömü yaylası Çerçiler köyü ve Okçular köyü arasında 5 gün konakladım.Geçtiğimiz nisan ayında ise Çanakkale Ayazma tarafında Kaz Dağlarının eteklerinde 4 günlük bir kamp yaptım. Aslında bu geçirdiğim süreyi uzatmak istiyorum ancak, ya yanımdaki arkadaşım rahatsızlanıyor, ya da yeterli yiyecek olmadığından geri dönüyoruz.Bu sefer de tekrar ılgaz dağlarında kamp yapmayı planlıyorum.O tarafta oturan veya bu sene karadenizde kamp yapacak olan arkadaşlara katılmak isterim.

Etiketler
kamp
Ynt: Karadeniz'de Kamp Arkadaşı :smiley:

Paylaşımınız için teşekkürler...

Ayrıca kamp attığınız yerlerle ilgili görsellerinizi bekliyoruz..

Burası Çanakkale'de yaptığım kamptan görüntüler, Kastamonu'da yanımda fotoğraf makinem olmadığından dolayı size sadece kamp yaptığım yerleri gösterebilirim.Çanakkale'de film'li makineyle bir çok fotoğraf çektim, ancak bir türlü filmi tab ettirecek fırsat bulamamıştım, sanırım artık zamanı geldi :smiley: en yakın sürede sizlerle o fotoğrafları paylaşacağım :smiley:

kamp.jpg

kamp1.jpg

kamp2.jpg

Burası ise Tuzaklı Göleti'nden bir fotoğraf, burada kampımı geçen sene temmuz ayının sonlarına doğru yapmıştım.Ve fotoğrafta gözüken baraka harabe içindeydi, barakanın hemen ardında ki çeşmenin yanındaki düzlüğe kamp atmıştık

tuzakli_goleti_arac_kastamonu_mehmet_kurdas_jpg.jpg

Orta Karadeniz'de Ilgaz dağları tarafında Kastamonu,Çorum ve Sinop arasında kamp atmak istiyorum

Orası hakkında bilgim yok doğu karadeniz için ünyede ordu efirlide güzel kamp alanı var. Ayder yaylasındada kamp yapabileceğin yerler var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler