Karagöl'lerimiz Yarışıyor.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SRDRGV Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,058
Ynt: Karagöl'lerimiz Yarışıyor.

[attachment=1]Seealp See Bunlarda benden 2000 m
[attachment=2]Mattorhan 2400 m
[attachment=3]Griemsell See 2200 m

Seealpsee (74).jpg

Furkapass-Zermatt-Grinselpass-Aareschlucht (326) (1280x719) (640x360).jpg

Furkapass-Zermatt-Grinselpass-Aareschlucht (365) (1280x719) (640x360).jpg

Etiketler

ankarada iki tane karagöl var bu da kızılcahamam karagöl ışıkdağı
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73284.0

Ankaralı değiliz, ama Çubuk-Karagöl'ü çok sevdik.

[attachment=1]

rsz_461[1].jpg

gezgör' Alıntı:
Bunlar da Isvicrenin Kara Gölleri. :smiley:

Güzelmiş. Ama onlar sanırım yarışma dışı :D

Bu arada, çocukluğum Anraka'da geçtiği halde, hiç gitmediğim halde, Karagöl'ü bilirim. Çocukluk arkadaşımın babası ve komşumuz Hüseyin Amca Karagöl'deki konaklama tesisi işletirdi. Her hafta sonu oraya giderlerdi. Anlata anlata bitiremezlerdi. Hep özenirdim. O zaman gidemedim ama karavanım bitince gideceğim inşallah.

Burası da Bolu-Aladağlar üzerindeki Karagöl...

[attachment=1]
[attachment=2]

rsz_620[2].jpg

rsz_621[1].jpg

Arkadaşlar madem ki Karagöl'ler yarışıyor, ben de 2006 Doğu Karadeniz gezimizde ziyaret edip konakladığımız Artvin Borçka Karagöl fotoğraflarını sizlere sunmak istiyorum. (Birinci olamasam da mansiyon ödülüne adayım biline) ;D ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

karagöl 1.jpg

karagöl 2.jpg

karagöl 3.jpg

karagöl 4.jpg

karagöl 5.jpg

Kızılcahamam/ANKARA Işık Dağı'ndaki KARAGÖL Tavsiyemdir

Kızılcahamam Karagöl, Kızılcahamam- Çerkeş (Çankırı) sınırında yer alan Işık dağının Ankara tarafına bakan güney yamacında yer alır. Ormanla çevrili geniş bir çimenlik alanın ortasında yer alır. Çevresinde piknik yapmak için uygun alanları vardır. Burada birçok doğa yürüyüşü etkinliği yapılmaktadır.
Karagöl'e gitmek için:
Ankara'dan İstanbul yolunu takiben otobana girmeksizin E5 üzerinden devam edilip Kızılcahamam geçildikten 5 km. kadar sonra sağdan Çerkeş yolu ayrımından girmek gerekmektedir. Ayrımdan itibaren yaklaşık 27 km. sonra sağdan Çatalan köyü üzerinden Karagöl'e giden yol ayrımı bulunmaktadır. Ayrımdan 7 km. sonra Karagöl'e ulaşılmaktadır. Ankara - Karagöl arası 115 km. dir.

Karagöl'ün eski bir volkan ağzı olduğu söyleniyor...Bir de Temmuz da gitmeme rağmen kampta gece çok üşümüştüm...Oldukça serin bir yer,teçhizatınızı ona göre almanızı öneririm.
tn5080698974.jpg

tn5080698973.jpg

tn5080698972.jpg

tn508069897.jpg

Ne çok karagöl varmış böyle.

2001 yılında Artvin Şavşat Karagöl'e gitmiştim.
Ne yazık ki o zaman dijital fotoğraf yoktu. Kartlarda kaldı. :p
İnternetten fotoğraf koyuyorum.

41.30845 42.48601 Karagöl

Savsat_Karagol.jpg

Savsat_Karagol1.jpg

Seyfetin beyin dediği gibi bu memleketin her köşesi ayrı bir güzel..Ama Atilla abi önde gibi sanki

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler