Karaköy'de bir Dodge Ram 2500

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinaa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,078

sinaa

Kamp II
Yer
Istanbul
Web
99x.deviantart.com
Arkadaşlar geçen gün Karaköy vapur iskelesine doğru yürüyerek gidiyordum. Alt geçit yerine yolun üstünden geçtim ve hani şu balık ekmekçilerin, dönercilerin, sebo böreğin falan olduğu denizin hemen dibi var ya; tam orada (bankalar caddesi tarafında) en baştaki binanın önüne park etmiş siyah renkli bir Dodge Ram 2500 gördüm. Ancak araç çok sağlam bir modifiye görmüştü. Sanırım 32 - 33" falan MT lastikler, komple demir ön tampon ve içine inanılmaz ustaca yerleştirilmiş (plakanın arkasına) vinç, ayrıca yükseltme kiti de vardı sanırım.

Bu aracı gören, bilen var mı benden başka? harika bir şeydi ya, muhtemelen oralarda çalışan birinindir. fotoğrafı yok ama malesef. :(

Etiketler

Ynt: Karaköy'de bir Dodge Ram 2500

ciddi misiniz? fiyatını da biliyor musunuz? bir de aynı araçtan bahsettiğimize eminiz değil mi? üzerinde falan yazmıyordu herhangi bir şey :smiley:

http://www.sahibinden.com/turkiyede_tek_emsalsiz_-34WQQaXQQ13015062WQQpXQQdisplayitem
sanırım değiniz araç bu???

hayır malesef o linkteki araç değil. [yerden yükseklik ve lastik boyutu uyuyor ama jantlar böyle krom değildi] bahsettiğim aracın ön tampon (ve belki arka tampon da) özel yapımdı, köşeliydi ve dökme demir gibi duruyordu.

şunun gibi bir şeydi yani (tabi o koruma demiri yok): http://www.off-road.com/trucks4x4/data/articlestandard/dodge/192006/326011/dodge.gif

bir daha yolum düşünce fotoğrafını çekerim. hem belki bu sırada sahibi çıkar "hop kardeş! ne iş? " falan der, tanışırım ben de bu sayede.. :p

o f üme olan satılık evet birde siyahı vardı geçen gün galeride şenesen evlerde önü vinçli siyah ve demir tamponlu fümeye bizzat baktım süper :D

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR