Karantina Günlerinde Dostlardan Haber Almanın Önemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,507

Yaṣadığım 7332 nüfuslu küҫük yerleṣim yerinde vaka sayısı bugün 73. Yüz bin üzerinden hesaplarsak neredeyse bin kiṣi. Bir kaҫ hafta önce sayı 2 bin civarındaydı. Bir Türk kökenli arkadaṣla bu durumu konuṣurken, biz Türk kökenliler arasındaki yüksek sayıdan bahsetti. Aynı günlerde konuṣtuğum bir Alman arkadaṣ ise burada katolikler bol dedi.

Merhaba Şadan bey, öncelikle teşekkür ediyorum, bizler iyiyiz. Aşı konusunda bir hekim olarak söyleyeceğim şeyler şunlar: öncelikle biz de sizin gibi 2+3=5 doz aşı olduk. Ama hem corona virüsü hem de aşıları hakkında bilgilerimiz sınırlı olduğu için maske,mesafe ve hijyen kurallarına uymak en doğru seçeneğimiz. Bir gün eskisi gibi serbestçe dolaşabilmemiz arzusuyla hoşça kalın

Haşmet Bey ben ve eşim gayet iyiyiz sizlerin de ve formdaki diğer dostlarında iyi olmasına çok sevindim. Kusura bakmayın geç cevap vermemin sebebi yurtdışında olduğumdan. Bu arada kendim 4 aşılı eşimde 2 aşılı olarak önlemini almaya çalıştık. hepinize sağlıklı mutlu günler dilerim. sevgi ve saygılar.

Size iyi gezmeler diliyorum, kendinize iyi bakın

SON KONULAR - FORUM