Karavan Dünyasının takipçileri dostlarımıza;
Karavan bölümünde yaptığımız yeni ekleme ve düzenlemeler ile artan operasyon gerekliliği başta olmak üzere 2013 yılında
Ulusal Kamp Karavan Federasyonu üyesi olan Derneğimizin çalışma alanındaki genişleme sonucu yönetime yeni arkadaşlarımızın
alınması kaçınılmaz olmuştur.
Foruma ve siz katılımcılara gönüllü destek amacıyla emeklerini esirgemeyen eski ve yeni yönetim kadromuza teşekkür eder,
çalışmalarında başarılı olmaları dileklerimle.
Saygılarımla.
Erdal ÖTÜGEN (Süpergezgin) Karavan Yönetim Ulusal Kamp Karavan Federasyonu Başkanı
Cavid SEZEN (gezmen) Karavan Yönetim
Ferhat ŞİRİN (fsirin) Karavan Yönetim Ulusal Kamp Karavan Federasyonu Delegesi
Bülent YAZICI (mayıstosböce) Karavan Yönetim Ulusal Kamp Karavan Federasyonu Delegesi
Melih BOZKURT (melihbozkurt) Karavan Yönetim
Hüseyin ŞAHİN (Akdeniz45) Moderatör Almanya Wohnmobilforum "Türkei-Experte" Türkiye Uzmanı
Levent GÜNGÖR (güngör) Moderatör Ulusal Kamp Karavan Federasyonu Y.K.Üyesi
Karavan bölümünde yaptığımız yeni ekleme ve düzenlemeler ile artan operasyon gerekliliği başta olmak üzere 2013 yılında
Ulusal Kamp Karavan Federasyonu üyesi olan Derneğimizin çalışma alanındaki genişleme sonucu yönetime yeni arkadaşlarımızın
alınması kaçınılmaz olmuştur.
Foruma ve siz katılımcılara gönüllü destek amacıyla emeklerini esirgemeyen eski ve yeni yönetim kadromuza teşekkür eder,
çalışmalarında başarılı olmaları dileklerimle.
Saygılarımla.
Erdal ÖTÜGEN (Süpergezgin) Karavan Yönetim Ulusal Kamp Karavan Federasyonu Başkanı
Cavid SEZEN (gezmen) Karavan Yönetim
Ferhat ŞİRİN (fsirin) Karavan Yönetim Ulusal Kamp Karavan Federasyonu Delegesi
Bülent YAZICI (mayıstosböce) Karavan Yönetim Ulusal Kamp Karavan Federasyonu Delegesi
Melih BOZKURT (melihbozkurt) Karavan Yönetim
Hüseyin ŞAHİN (Akdeniz45) Moderatör Almanya Wohnmobilforum "Türkei-Experte" Türkiye Uzmanı
Levent GÜNGÖR (güngör) Moderatör Ulusal Kamp Karavan Federasyonu Y.K.Üyesi