Yapımına başaldıgım motokaravan için tuvallet kısmında kararsız kaldım , yer kısmında sıkıntım yok aracım geniş bu sebepten evlerde kullanılan ayaksız taş tuvalet kullanıp macaratör baglarsam nasıl olur bu şekilde kullanan varmıdır.
Yapımına başaldıgım motokaravan için tuvallet kısmında kararsız kaldım , yer kısmında sıkıntım yok aracım geniş bu sebepten evlerde kullanılan ayaksız taş tuvalet kullanıp macaratör baglarsam nasıl olur bu şekilde kullanan varmıdır.
Aynen maceraya gerek yok, kasketli degilde kombine kendinden motorlu wc karar verdim ,hep şu macarötörler kafamı karıştşrmıştı yat malzemesi satan karaköydeki depo seviye şamandıralarını ve su pompalarını aldıgım yerden ögrendimki macerötör teknelerde pis su atık deposunda kullanılıyormuş daha çok ,ayrıca şu ürünü aldım lavabo ,duş ,evye giderlerinin tamamını bu alette toplayıp sanırım hem tıkanıklık sorunu için kontrol noktası hemde atık suların hızlı bir şekilde depoya alaşıcagını tahmin ediyorum .NETA MARİN DUŞ TAHLİYESİ 12- 24 V - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 188522071
Motorlu pompalı tuvalet ve atık boşaltma sistemleri hep tekne ve yatlar içindir. Bu konulara forum içindeki birçok konuda değinildi. Ülkemizde tuvalet atığını bir hortum ile dökebileceğiniz yerler pek yok. Karavanlarda gri su (banyo ve mutfak) ve tuvalet atığı olarak iki depo olması gerekiyor. Kasetli veya porta potti dışında bir tuvalet kullandığınızda atığı boşaltmada sorun yaşayacaksınız. Kolay gelsin.
Teşekkür ederim .a.s Güngör bey , yapımına zaman buldukça devam ettigim için biraz agır ilerliyor ,birazdaha toparlayınca bir başlık altında başlangıçtan itibaren yapım aşamalarını paylaşımda bulunacagım. Birçok kişinin tecrübelerinden ve gezenbilirin ansiklobedi gibi arşivi sayesinde vira Bismillah diyerek başladıgım ELEN isimli karavanım .
Selamlar,
Baktım adım geçmiş, cevaplayayım dedim. Moda Karavan'da gördüğünüz araç benimdi. Hüsamettin Bey birilerinin tuvaletle çok ilgilendiğini söylemişti. Belki de sizdiniz... Merak edenler için ürün detayları ve kullanımla ilgili detayları "Ney ney ney? Kuru kompost tuvalet mi?" yazımda bulabilirsiniz...
Tuvalet seçimini de büyük taş tabir edilen macarötörlü 24 volt olandan tercih ettim .
Ön tarafdaki yapmış oldugum yaklaşık 30 cm. önden camlı çıkıntıya içerisinde 90 derece hareketli tv yerleştirip asansör yatak yaptım gayet güzel çalışıyor iki sistemde.