Karavan Kiralayan Firmalar Ve Aracları Hakkında Memnuniyet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vurmaztansu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,216

vurmaztansu

Yeni Üye
Değerli Karavan sevdalıları,
Ben henüz kendi karavanına sahip olamamış ancak karavan kiralayarak iyi bir karavan sevdalısı olma yolunda ilerliyorum.
Sizlerden karavan kiraladığınız firma ve araçları hakkında memnuniyet durumunuz ile ilgili yorum almak istiyorum ki bu yönde iyi hizmet veren firmaları tercih edebileyim.

Yorumlarınıza şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Karavan Kiralayan Firmalar Ve Aracları Hakkında Memnuniyet

vurmaztansu' Alıntı:
Değerli Karavan sevdalıları,
Ben henüz kendi karavanına sahip olamamış ancak karavan kiralayarak iyi bir karavan sevdalısı olma yolunda ilerliyorum.
Sizlerden karavan kiraladığınız firma ve araçları hakkında memnuniyet durumunuz ile ilgili yorum almak istiyorum ki bu yönde iyi hizmet veren firmaları tercih edebileyim.

Yorumlarınıza şimdiden teşekkürler.

kopya çekmek gibi olacak ama aynısından bir porsiyon da ben alayım. yaza bir karadeniz turu planlıyorum, karavan kiralayıp bir deneme yapacağım. eğer karadeniz gezisinde başarılı olursak ver elini avrupa turu.

cenksonmez' Alıntı:
karadeniz gezisinde başarılı olursak ver elini avrupa turu.
Kiralık araçla yurt dışına çıkabilmeniz biraz sorunlu olacaktır. Aracı yurt dışına çıkarabilmeniz ancak araç kiralayan ve sahibi görülen firmanın size vereceği bir yetki belgesiyle mümkün olabilir. Ya da uçakla yurt dışına gidip gittiğiniz ülkeden kiralamak olabilir.

17-19 Mayıs tarihlerinde ikinci defa Sally karavandan araç kiraladım. Ailemle birlikte toplam 1400Km yol yaptık. Toplam 160Lt Mazot aldım.
Keyifli bir tatil oldu. Aynı aracı geçen yıl da kiralamıştım. Aracı dolu depo alıp dolu depo bırakıyorsunuz

Değerlendirmemi 10 üzerinden yapıyorum.
Araç 2.3 JTD Fiat Ducato

Aracın durumu: 7 Araç geçen seneye göre yıpranmış teknik bakıma ihtiyacı var (Baskı balata frenler gibi)
Karavan mahali: 7 Geçen seneye göre koltuk döşemeleri yenilenmiş. Daha iyi olmuş ama yaşam alanında bakım gerekli. Banyo-lavabo özellikle.
Yaşam alanında mutfak iyi ve kullanışlı. iç aydınlatmalarda sorun yoktu hepsi çalışıyordu. Akü ömrü iyiydi. 3 gün hiç elektirik almadan aküden çalıştık. Buzdolabı oldukça iyi soğutuyor. Yat tipi tuvaleti var. Bu biraz sıkıntılı. Ama hiç kaset tipi tuvaletli araç kullanmadım kıyaslıyamıyacağım.

Araç Genel değerlendirme : 7,5 dan 8
Firma memnuniyeti: 9
Tekrar aynı firmadan kiralama yaparmıyım : Evet
Günlük kira bedeli: 350 TL + 1000TL depozit (kırılma dökülme, trafik cezalarına karşı)
Aracın Km si: 98.000

Firma ve kiralama hizmetinden ayrı olarak burayı okuyanlara bir bilgi amacıyla;
2.3 JTD Fiat Ducato motor olarak bir beden küçük kalıyor. 2.8 motor seçeneği sanırım çok daha iyi olacak. 2.3 rampalarda bayılıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

SON KONULAR

Geri