KARAVAN LA TAŞIMACILIK

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emmez Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,861

emmez

artık bende gezen tilki olma yolundayım
Yer
ordu ünye
Konu başlığı bulamadıgımdan buradan yazıyorum.karavanımın yük taşıma kapasitesi 1000 kg.ayrıca remork taktığımda ruhsat gerektirmeyen 750 kg.lık artı yük kapasitesi oluşuyor.aracımda çeki demiri yasal ve ruhsatta işli benim bu kapasitedeki yükü taşayabilmem için D belgesine ihtiyaç varmı.ehliyetim E sınıfı ayrıca SCR ehliyetede dönüştürdüm.bilgi sahibi sayın gezenbilir dostlardan acil bilgi rica ediyorum.saygılarımla.

Etiketler
Ynt: KARAVAN LA TAŞIMACILIK

abicim çeki ile çekme karavan yada küçük römork mu takmak istiyorsunuz yük taşıması yapabilecek bir römork mu?
750 kg altına kadar ticari olmayan şeyleir taşımanız da bildiğim sıkıntı yok belge falan da gerekmiyor, ehliyet sınıfında da değişiklik gerekmiyor.
römorkun ağırlığı değşince "e" gerekiyor,
ticari olmadığı sürece e sınıfı ehliyetle kendineize ait şeyleri taşıyabilirsiniz römorkunuzla,
ticari olunca 750 altı d aolsa yasal durumu farklı diye biliyorum bu src k falan gibi şeylere takılıyorsunuz, ama net bildiğim bi konu değil bu belgeler kısmı.
Bu arada kendinizi ve karavanınızı tanıtmış mıydınız sitemizde? :smiley:
Ünye de asker arkadaşım var, ama 3 falan oldu gitmeyeli tekrar.
Kısmetse bu yaz civarları çekme karavan ile bi Batum yapma fikrimiz var, inşallah Ünye de biraz kalabiliriz

syn.turnaado bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.ticari iş içn değil geziye giderken yanıma alacağım ruhsat gerektirmeyen remork. dilerim ünyede olurum sizinle tanışmak nasip olur.saygılarımla

rica ederim abicim,
Samsun dna bir grup dalgıç arkadaşlar Sinop'a t5 motokaravan ve arkasında çekme karavan ile gelmişlerdi.
Karavan hız limiti zaten 80, römorklu hız limiti de öyle. Yasal olarak sıkıntı yaşamazsınız. sürüş biraz dikkat gerektirebilir, çok da büyük fark olmaz eğer çeken aracınız ağır bir araç ise, hissettirmez.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR