<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Karavan Ruhsatı Olmadan Demonte Mobilya İle Trafikte Sorun Yaşarmıyız?</b><br />
<br />
Bülent hiç sorun değil bu durumlar inan. Benzeri onbin tane kombinasyon üretebilirsin bu ve benzeri durumlar ile ilgili. Rahat ol lütfen. Aracınla ekmeğini de çıkar, haftasonu da paşa paşa gezmeye git. Oh keyfe bak... Ne maliyesi ne polisi İnan kimse sana bir şey demez. <br />
<br />
Benzeri durumu ben de yaşıyorum. Bu cityvan benim hem binek aracım, otomobilim, ailemi bindirdiğim, hastaneye, alışveriş merkezine, gezmeye götürdüğüm araç. Hem de gezmeye gittiğim kamp arabam. <br />
Ve hiç takmıyorum bu ve benzeri paranoyak durumları. <br />
<br />
Babam ve Annem geçen sene 3 ay L300 panelvan ile dediğin şekilde portatif sandalye masalarını atıp, arkada sünger yatak, buzdolabı, ocak, tüp ile gezdiler. Şimdi babam o araç ile sürekli Köyceğiz'e gidip geliyor. Ev eşyasını, atelyesindeki araç gerecini malzemelerini taşıyor, işini görüyor. Ne yani ? nedir yani ? <br />
<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="mayıstosböce" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
mayıstosböce' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
...zaten otomatik olarak zanlı listesinden çıkıyorsun.olta ,piknik tüp, bir tane battaniye,küçük buzdolabı, sünger yatakta varsa arkanda, aha alsana karavan diye ceza kesilmesi de gerekir o zaman.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote></div>