Karavan Sigorta

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Niyazi Zorlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,772

Etiketler







Kasım ayında aldıgımız karavanımızın ruhsatını alabilmemiz için sigorta ettirmemiz gerekti.Uzun araştırmalar ve alınan fiyat tekliflerinden sonra en ucuz fiyat veren sigorta şirketine 6000 tl ye sigorta ettirip ruhsatını aldık.Ancak daha sonra bu siteden Kamil Bayram beyin telefonunu öğrenip kendisiyle iletişime geç-
tik.Sağolsunlar yakından ilgilendiler ve hemen bir saat içinde karavanımıza 1000 tlye ikinci sigortayı yaptılar.Bizde mükerrer sigorta olduğundan ilk sigorta şirketindeki sigortamızı iptal ettirip 6000 tlmizi geri aldık.Sigorta konusundaki sıkıntımızı anında gidererek bizimle yakından ilgilenen KAMİL BAYRAM beye ve telefonunu bu sitede paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Karavan sigortası konusunun kısa zamanda çözülmesi dileği ile hepinize saygılarımı sunarım.
 

22.12.2015 tarihinde vadesi dolacak karavan trafik sigortam için bir haftadır yaptığım araştırmalarımda 2.300 TL'nin altında fiyat bulamadım. 5.500 TL bile fiyat verenler oldu. 4 .kademeden hasarsızlık indirimi bulunan aracımın geçen yıl Ankara Sigorta'dan poliçe tutarı 244 TL idi. Şimdi benim ne suçum var ki 1 yıl içerisinde bu sigorta primi %1.ooo arttı. Yani tam anlamıyla bir vurgun piyasası. Şikayet edebileceğimiz ve hak arayabileceğimiz bir adres yok. Varsa da cevap veren yok.

Tüm bu olumsuzlukların içerisinde sitemizde bu topik altında tanıştığım Kamil Bayram beye (0539-341 30 24) ulaşarak dün (18.12.2015) itibariyle toplam 844 TL bedelle ve kredi kartına da 4 eşit taksitle Koru Sigorta'dan trafik sigortamı kestirdim. Öncelikle kendisine teşekkür ediyorum. Her ne kadar bu poliçede de geçen yılki fiyatlara göre %400 artış olmasına rağmen ortalıkta uçuşan rakamlara göre en iyisinin de iyisi oluyor.

En ucuz poliçeleri bulabilmek adına herkese kolay gelsin.
 






Türkiye’de zorunlu trafik sigortasındaki fiyat artışı sadece karavanlarla ilgili olmasa gerek. Taksi şoförleride şikayetçi. Dikkatimi çeken nokta, devamlı trafikte hareket halinde bir taksinin yıllık sigortasının karavandan daha az olması veya aynı yükseklikte olması. Taksiciler isyan ediyorsa, karavancıların ne yapması lazım?
Neredeyse iki katına çıkan trafik sigortası taksicileri isyan ettirdi
 

Policede özel amaçlı yazıyor, karavan yazmıyor. Başımıza bir iş açar mi acaba bu.Kamil bey yaptı sağolsun da,umarım kaza anında ortada kalmayiz
 

Karavan zaten özel amaçlı araç grubunda hepsinin genel ismi özel amaçlı araç

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




kamil bey slm geçen sene koru sigortaya yaptırmış ve sizden çok kısa sürede dönüş almıştım bu sene bir kaç kez aramama rağmen lütfen bir cevap aldık (3800 tl gibi geçen sene 550 tl yapılan sigorta) inşallah dediğiniz gibi düşüş olmuştur birde sizi aradıktan sonra cevap olarak defalarca aramadan dönerseniz bilgi için sevinirim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,452
Mesajlar
1,518,119
Kayıtlı Üye Sayımız
172,105
Kaydolan Son Üyemiz
kmete35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst