KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kamil bey slm geçen sene koru sigortayas yaptırmış ve sizden çok kısa sürede dönüş almıştım bu sene bir kaç kez aramama rağmen lütfen bir cevap aldık (3800 tl gibi geçen sene 550 tl yapılan sigorta) inşallah dediğiniz gibi düşüş olmuştur birde sizi aradıktan sonra cevap olarak defalarca aramadan dönerseniz bilgi için sevinirim.
kamil bey slm geçen sene koru sigortaya yaptırmış ve sizden çok kısa sürede dönüş almıştım bu sene bir kaç kez aramama rağmen lümertfen bir cevap aldık (3800 tl gibi geçen sene 550 tl yapılan sigorta) inşallah dediğiniz gibi düşüş olmuştur birde sizi aradıktan sonra cevap olarak defalarca aramadan dönerseniz bilgi için sevinirim.
18 Kasım'da en uygun teklifi 1292TL olarak aldık.
Nermin ve Ferhat Şirin olarak adımızı verebilirsiniz.
HDI Sigortacı Engin Arbağ (Hanım) 0530 772 9262 ile görüşün.
13 Aralık tarihinde HDI sigorta Engin Hanım a 1297 TL den alkovanlı motorkaravanımın sigortasını yaptırdım.Bilgilendirmesi için Ferhat Şirin beye teşekkürler.
18 Kasım'da en uygun teklifi 1292TL olarak aldık.
Nermin ve Ferhat Şirin olarak adımızı verebilirsiniz.
HDI Sigortacı Engin Arbağ (Hanım) 0530 772 9262 ile görüşün.
13 Aralık tarihinde HDI sigorta Engin Hanım a 1297 TL den alkovanlı motorkaravanımın sigortasını yaptırdım.Bilgilendirmesi için Ferhat Şirin beye teşekkürler.
Ferhat bey Engin hanımdan da fiyat aldım fakat her araca farklı fiyat çıktığı için bize 2.300 TL fiyat teklifi verdi. En uygunu Koru sigorta Kamil beye yaptırdım. İlginiz için teşekkür ederim.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de 2007 model Ducato Camper Karavanımın trafik sigortasını Engin Hanım'dan 1.296,-TL sına HDI Sigorta kanalıyla ve benim için en iyi fiyatla yenilemiş oldum.
Arkadaşlar uzun zamandır bende verilen acaip sigorta tekliflerinden muzdarip oldum ve sigorta yaptıramamıstım . ancak bugün bir çözüm buldum ve sigortamı hemen yaptırdım . KORU SİGORTA bu konudaki saçmalıgı tespit etmiş ve mükemmel düşük ve rekabetçi fiyatlar veriyor tavsiye ederim . Benim araç 92 LR defender vede 6-7.000 tl fiyat verenlerin yanıssıra en düşük bugün 2.200 tl verdiler bu nedenle aracı tekrardan kamyonete çevirmek bile aklımdan geçmişti.
Ancak KORU SİGORTA 585.-tl fiyatla sigortasını hemen yaptı . Bakırköy acentası NEZA SİGORTA konuyu biliyor vede 15-20 dk.da iş bitiyor tavsiye ederim. irtibat no : 0212.5702004 melike koç ** ethica hastanesi karşısı.