yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,177 Tepkime Puanı 6,084 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 30 Nis 2017 #1 Benim karavan mutfağinda olmazsa olmazlarımdan. Ocak üstü tost makinası... Bunun sayesinde doğada çeşit çeşit tostlar pişirebilirsiniz... Karavan tost makinesi…. SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim karavan mutfağinda olmazsa olmazlarımdan. Ocak üstü tost makinası... Bunun sayesinde doğada çeşit çeşit tostlar pişirebilirsiniz... Karavan tost makinesi…. SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
milannbaross Kamp I Mesajlar 114 Tepkime Puanı 58 30 Nis 2017 #2 Eski günlere döndüm valla Ekmeğin o yanık kısmı varya off off..mis gibi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eski günlere döndüm valla Ekmeğin o yanık kısmı varya off off..mis gibi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
milannbaross Kamp I Mesajlar 114 Tepkime Puanı 58 30 Nis 2017 #3 Afiyet olsun Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,177 Tepkime Puanı 6,084 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 30 Nis 2017 #4 Teşekkurler... Selamlar... SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
H hanvan Kamp II Mesajlar 233 Tepkime Puanı 143 24 May 2020 #5 yugun' Alıntı: Benim karavan mutfağinda olmazsa olmazlarımdan. Ocak üstü tost makinası... Bunun sayesinde doğada çeşit çeşit tostlar pişirebilirsiniz... Karavan tost makinesi…. SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Yücel Bey, Bir tane bundan almayı düşünüyorum karavana. Ocakta bununla tost yaparken çok fazla tüp tüketiyor mu? Kolay oluyor mu?
yugun' Alıntı: Benim karavan mutfağinda olmazsa olmazlarımdan. Ocak üstü tost makinası... Bunun sayesinde doğada çeşit çeşit tostlar pişirebilirsiniz... Karavan tost makinesi…. SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Yücel Bey, Bir tane bundan almayı düşünüyorum karavana. Ocakta bununla tost yaparken çok fazla tüp tüketiyor mu? Kolay oluyor mu?
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,177 Tepkime Puanı 6,084 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 24 May 2020 #6 hanvan' Alıntı: Yücel Bey, Bir tane bundan almayı düşünüyorum karavana. Ocakta bununla tost yaparken çok fazla tüp tüketiyor mu? Kolay oluyor mu? Genişletmek için tıkla ... Selam. Tüp tüketimi ortalama bir sucuklu yumurta pişirme süresi kadar. 5-7 dakkada yapar.
hanvan' Alıntı: Yücel Bey, Bir tane bundan almayı düşünüyorum karavana. Ocakta bununla tost yaparken çok fazla tüp tüketiyor mu? Kolay oluyor mu? Genişletmek için tıkla ... Selam. Tüp tüketimi ortalama bir sucuklu yumurta pişirme süresi kadar. 5-7 dakkada yapar.