Karavan Üstü Ekipmanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vwcaravelle Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,612

vwcaravelle

Kamp II
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

dachaufbau-modell-sylt-003.jpg

dachaufbau-modell-sylt-006.jpg

90 cm yukseklij.jpg

Dachkabine-002.jpg

Dachkabine-003.jpg

Etiketler

Ynt: Karavan Üstü Ekipmanlar

Çok güzel bir model yeni gördüm böyle bir modeli yapan olsada bir incelesek

bencede araç üstü çadır olarak kullanılacak en güzel model,bence kumaş bir çadıra göre çok daha güvenli[attachment=1][attachment=3][attachment=2][attachment=1]

black-landy-004.jpg

black-landy-002.jpg

vw-t4-005.jpg

Kumaşa göre daha güvenli tabi ama kumaş olması yapım aşamasında kolay olur diye düşündüm,sadece üst ve alt olacak mekanizma yukarı kalktığında yanlarda çadır kumaşı olacak hatta sıcaklarda rahat eymek için sineklikli açık penceresi olursa rahat yatılır ;) yağmurda bu sistem daha iyi olur tabi ama bu sefer hem yapımı zorlaşır hem ağırlık artar.

ama bana kalırsa güvenlik daha ağır basar .. bu benim fikrim ama dediğiniz gibi kumaşın yapımı daha kolaydır

guzel paylaşım teşekkurler. yapılabılır aslında alt ve ust tablalar ayarlandıktan sonra yan parcakar menteşelı bırbırıne bağlı üç parcadan olusan pılastık malzemeden olur köşelerde 15 cmlık i yukardan aşağıya icten ıkı tarafı tutan cırtlı cadırla karatılabılır.

Bencede güvenlik daha önde olmalı tavan üstü çadırın çok kullanışlı olmadığını düşünüyorum kumaş soğuğu ve sıcağı daha çabuk geçirir.Aracın üzerine hafif malzemeden yapılan bir aşağı yukarı mekanizmalı sistem en güvenli sistem olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.