Ynt: Karavan Yapımı Hakkında Öneriler
gencay bey,
bende temmuz ikinci haftasında ayvalığa geleceğim, varol motel de kalırız genelde, ancak gelmeden de sizi aydınlatmam mümkün. argon bir gaz, helyumdan sonra gelen kimyacılarn soy gaz sınıfına soktuklar cinsden size karpit olarak bahsettikleride bir yan ürün su ile karşılaşınca asetilen gazı ve kireç kaymağına dönüşüyor. oksijen kaynağında aynıcı gaz olarak kullanılıyor.
argon ise habaş, yalız veya boss firmalarınca normal havanın özel cihazlarda sıvılaştırma prosesi içinde kendi has spesifik ısılarında serbest havadan ayrışarak sırasıyla oksijen, azot, argon, helyum, neon vs elde ediliyor, arada karbondioksit de elde ediliyor. ihtiyaca göre 250 bar (kg/cm2) veya 3500psi lik tüplerde servis ediliyor.
sizin fiyat ladıklarınız döğrudur. bu makineler maksimum 1500USD civarında 1000USD nin altında da daha önce bahsettiğim ALNAL veya KILMAK isimli makineleri almanız mümkün, zahmet eder bir ALİAĞA yaparsanız oradaki hırdavatcılarda daha detaylı bilgi almanız ve daha hesaplı bulmanz mümkün olur, alnal Keresteciler Sitesi 30. Yol
No : 23 Sakarya
Tel : 264 2913680 – 81
Fax : 264 2758034 INV 180H modeli hem argon hem normal elktrot kaynağı yapabilir ve
1674 YTL liste fiyatı, peşin 1350YTLartı KDV, kredi kartı kabul ediyorlar almaya karar verirseniz yardımcı olurum.sizde onların web sitesinden bakabilirsiniz. http://www.alnal.com.tr/invertertigkaynakmakineleri.html
ya çok reklam gibi oldu yani burada birisine yardım edeyim derken inşallah sitenin yayın kurallarını ihlal etmamiş oluruz. ayrıca bir izci lideri arkadaşımızda bu tür makineler imal ediyor ve satıyor. ama dediğim gibi ben elimdeki ve kullanımda sorun yaratmayanları sıraladım